Alte penalty-uri, alți campioni!

23 Jun. 2009, 16:16 Special
Alte penalty-uri,** alți campioni!

Echipa de juniori D a celor de la FC Bihor, antrenată de Călin Cheregi, a întâlnit în finala Campionatului Național echipa similară a celor de la Farul Constanța. Finala s-a disputat luni, la Mogoșoaia, tot acolo unde, cu două zile înainte juniori mari câștigaseră titlul național după ce au învins Steaua în urma executării loviturilor de departajare.

 

Constănțenii au început mai bine jocul și au deschis scorul încă din minutul 3. După pauză (la această categorie se joacă 2×30 de minute) orădenii au reușit să egaleze prin Sergiu Mune, în minutul 38. După o oră de joc scorul a fost egal: 1-1 astfel că s-a trecut din nou la „loteria penalty-urilor”.

 

Constanța a deschis „balul” cu un gol, dar Mune a egalat. Constănțenii au făcut 2-1, însă Kovacs a marcat și el. A treia serie a adus două ratări, una a Farului, cealaltă a Bihorului, prin Mangra. A urmat 3-2 pentru Farul și 3-3, gol reușit de Hălmăjan. Ultima serie a fost decisivă. Constănțenii au ratat, iar Morna a adus titlul național în palmaresul lui FC Bihor.

 

Călin Cheregi a mizat în finală pe formula: Ionuț Pop – Raul Buhaș, George Mangra, Șerban Mărcuț, Szabo Csaba, Kovacs Raul, Bogdan Pantea, Adrian Petricău, Sergiu Mune, Valentin Petricău, Ionuț Groza. Au mai intrat Borșa, Hălmăjan, Sebeșan și Morna.

 

www.bihoreanul.ro
 

23 Jun. 2009, 16:16 Special
Pe aceeași temă