Alin Simota: „Suntem alături de Gigi Becali”

06 Apr. 2009, 16:36 Special
Alin Simota: „Suntem alături de Gigi Becali

Arestarea lui Gigi Becali și trimiterea acestuia după gratii a îngrozit lumea sportului din Vale, care ezită să-și dea cu părerea în ceea ce-l privește pe latifundiarul din Pipera. „Nu-l cunosc personal nu știu ce aș putea să spun. Dar e ceva neclar. Să vină să-ți fure mașina, hoții să fie în libertate, iar Becali după gratii. Nu știu ce aș putea să zic. Nu judec pe nimeni și nu vreau să comentez”,a spus fostul antrenor al Jiului, Marin Tudorache, patronul unei școli de fotbal private din Vale.

 

Nici președintele Minerului Lupeni, Cornel Resmeriță,  nu a  dorit să comenteze situația omului de afaceri Gigi Becali. „De justiție numai de bine. Moral sunt alături de Becali, dar nu vreau să mai spun nimic”,a spus Resmeriță.

 

Nici fostul președinte al Minerului, Nelu Demeter, cunoscut ca un apropiat al echipei Steaua nu a vrut să se pronunțe. „Prefer să nu comentez acest aspect. Aș prefera să nu-mi dau cu părerea în acest caz”.

 

Omul de afaceri Alin Simota, patronul clubului Jiul a declarat că este alături de Gigi Becali. „Îmi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă, dar nu sunt eu în măsură să comentez. Îl cunosc pe Gigi Becali suntem prieteni, dar nu mi se pare normal cum s-a procedat în cazul lui. Trebuie respectat pentru că este un om care bagă bani în fotbal. Noi suntem alături de el”,a spus Alin Simota.

 

articol scris de Loredana Juglea

06 Apr. 2009, 16:36 Special
Pe aceeași temă