„Primarul a zis că e becalist convins. Jucăm acolo”. FCSB se mută la Pitești pentru următoarele meciuri de pe teren propriu

Marius ANGHEL 22 Nov. 2018, 17:11 Campionat

Gigi Becali s-a hotărât. FCSB se mută din nou la Pitești, acolo unde a mai jucat când au mai fost probleme cu avizul ISU al Arenei Naționale. Patronul roș-albaștrilor nu ține cont că echipa sa nu va fi bine primită în Trivale și spune că a avut o discuție cu primarul, care i-a transmis că „e Becalist convins”.

FCSB e primită cu brațele deschise la Pitești de către primarul Cornel Constantin Ionică, dar nu și de către câțiva susținători ai echipei FC Argeș. Ultrașii au dat un comunicat în care și-au exprimat indignarea față de venirea FCSB în orașul „Gâscanului” Nicolae Dobrin. Gigi Becali nu e speriat și n-a renunțat la ideea de a duce echipa la Pitești, mai ales că și factorii locali își doresc fotbal de Liga 1 pentru locuitorii orașului.

„O să jucăm la Pitești! Nu cred că o să fie o atmosfera ostilă. Sunt 2-3-4-5 care sunt împotriva. Primarul din Pitești a zis că e Becalist convins! A spus că pot să vin oricând să joc acolo. E posibil să jucăm și pe Național Arena peste 2-3 săptămâni. Gazonul poate să crească. Deja iarbă s-a mai refăcut, cât de cât. O să vedem”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Arena Națională se va închide pentru refacerea suprafeței de joc. În comunicatul dat de ultrași, aceștia susțin: „Ca o reacție la știrile din presă care spun că FC Fcsb își va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere. Suntem total împotriva acestei mutări și vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.
Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut și nu va mai permite ca oile ciobanului să spurce stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie. Ultima oară când FC Fcsb juca la Pitești, echipa Piteștiului era în Liga a 3-a și nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea.
Anulați acordul cu FC Fcsb sau acceptați consecințele!”
, se arată în mesaj.

FCSB mai are de jucat în acest an, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș (2 decembrie), Viitorul Constanța (8 decembrie) și CFR Cluj (20 decembrie), meciuri pe care ar putea să le desfășoare la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

 

Marius ANGHEL 22 Nov. 2018, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă