„Trăim! Nu vă dați seama în ce tensiune am fost în ultimele două luni.” „Stegarii” s-au descătușat după ce CNSL a respins memoriul în cazul Chipciu

Marius ANGHEL 24 Mar. 2017, 13:20 Liga 2

După ce săptămâni bune au așteptat cu sufletul la gură o decizie favorabilă a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor (CNSL) în cazul Chipciu, jucătorii lui FC Brașov au primit, în sfârșit, vestea cea mare. Întrunită joi, comisia din cadrul FRF a respins memoriul celor de la Sporting Pitești, club care a reclamat Steaua și FC Brașov, cerând o sumă importantă de bani din transferul lui Chipciu la Anderlecht Bruxelles. Decizia CNSL a fost aflată aseară, pe surse, de către oficialii lui FC Brașov și a fost comunicată rapid antrenorilor și jucătorilor. „Trăim! Nu vă dați seama în ce tensiune am trăit în ultimele două luni”, a spus Poverlovici.

Să vină banii la Brașov

Era și normal o astfel de descătușare în condițiile în care de această decizie a CNSL depindea continuarea activității echipei în acest campionat. Și antrenorii și oficialii clubului au răsuflat ușurați când au aflat decizia. „E cea mai bună veste din acest an! Am câștigat poate cel mai important meci din acest sezon, acum așteptăm ca Gigi Becali să ne ajute și să ne vireze în cel mai scurt timp un avans din ultima tranșă a transferului”, au spus oficialii lui FC Brașov.

Probleme cu jucătorii Under 21

Convocarea lui Paul Iacob la lotul Under 21 al României, dar și problemele medicale cu care se confruntă Tripșa, Angelescu, Cristil, dar și Băjan, îi dau mari bătăi de cap antrenorului „stegarilor” pentru meciul de luni, de pe teren propriu, cu ASU Poli.

Titular de bază în angrenajul echipei, mijlocașul Paul Iacob nu va putea juca în meciul de luni cu ASU Poli pentru că este plecat cu lotul U21 în Spania. Pe lângă această absență certă, Țălnar și stafful său au avut parte de vești proaste în ultimele zile.

Astfel, mijlocașul Robert Tripșa și atacantul Alin Angelescu încă nu sunt refăcuți după accidentările suferite, Cristil are și el probleme medicale, iar Băjan nu este la capacitate maximă. Un alt jucător care se încadrează în regula U21, atacantul Robert Moldoveanu, este plecat în Israel cu lotul Under 18 și va ajunge vineri seara la Brașov.

Până ce Moldoveanu va reveni la Brașov, Țălnar are la dispoziție doar variantele Băjan, Răchișan și Căucă. În aceste condiții, Țălnar a cerut antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori să-i fie aduși la antrenamentul de vineri câțiva jucători pentru a fi testați. „Avem mari probleme cu jucătorii Under 21, astfel că am cerut ca vineri să văd la lucru mai mulți fotbaliști de la Centru de Copii și Juniori”, a spus Țălnar.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 24 Mar. 2017, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă