EXCLUSIV | Marius Măldărășanu e dorit de FCSB. Reacția antrenorului

Octavian Vasilescu 04 Aug. 2019, 08:48 Campionat
EXCLUSIV | Marius Măldărășanu e dorit de FCSB.** Reacția antrenorului

UPDATE Marius Măldărășanu a vorbit despre o eventuală ofertă de la FCSB, la finalul jocului cu Petrolul, pierdut cu 2-1: „Am intrat în cantonament de ieri. N-am citit absolut nimic, mi-au zis jucătorii dimineață. Nu știu nimic. Nu se pune problema să plec. Nu trebuie să treci pe la FCSB ca să-ți atingi scopul de a ajunge un antrenor bun. Știți foarte bine trecutul meu. Cât timp n-am vorbit cu nimeni, nu pot să spun că am o ofertă. Poate că s-au gândit la mine datorită acelui start de sezon pe care l-am avut la Liga 1”, a spus Măldărășanu, la finalul partidei.

Gigi Becali caută cu disperare un nou antrenor principal, după demisia lui Bogdan Andone, însă se lovește de foarte multe refuzuri. Din informațiile ProSport, patronul FCSB-ului se roagă acum de Marius Măldărășanu să preia vicecampioana României. În prezent antrenor la Metaloglobus, Măldărășanu a impresionat în sezonul trecut pe banca Astrei.

Bogdan Andone și-a dat demisia după eșecul cu Alashkert, scor 3-2, din turul secund al Europa Leauge. Nemulțumit de intervențiile patronului la echipă, fostul secund al lui Mihai Teja a preferat să plece, decât să execute ordinele lui Becali. Acum, Gigi Becali i-ar fi promis lui Marius Măldărășanu că nu se mai bagă la echipă. Metaloglobus debutează astăzi în noul sezon al Ligii 2, contra Petrolului.

Măldărășanu a mai antrenat Astra II și prima echipă a giurgiuvenilor până acum. Echipa secundă a pregătit-o în perioada ianuarie 2016 – iunie 2018, în Liga 3, iar în 2018 a antrenat pentru scurt timp gruparea din Liga 1. Șapte etape a rezistat Măldărășanu pe banca Astrei, în Liga 1, fără să piardă vreun meci. În prima etapă a reușit chiar să învingă FCSB-ul, la Giurgiu.

Bogdan Andone pleacă de la FCSB după șapte jocuri oficiale. Omul care a condus pregătirea de vară a înregistrat patru victorii, o remiză și două înfrângeri. Iată rezultatele FCSB-ului în era 4-3-3:

FCSB – Milsami Orhei 2-0
FCSB – Hermannstadt 4-3
Milsami Orhei – FCSB 1-2
Sepsi – FCSB 0-0
Alashkert – FCSB 0-3
FCSB – FC Botoșani 2-0
FCSB – Alashkert 2-3

Foto: Marian ILIE / Mediafax Foto

Octavian Vasilescu 04 Aug. 2019, 08:48 Campionat
Pe aceeași temă