Ajutor pentru Mutu din Vale

02 Sep. 2009, 13:25 Special
Ajutor pentru Mutu din Vale

 

Ovidiu Pârîianu, artistul plastic, din Valea Jiului, este gata să sară în ajutorul jucătorului român Adrian Mutu care îi datorează clubului de fotbal Chelsea, fabuloasa sumă de 17 milioane de euro. Artistul vine cu o propunere interesantă și care spune el ar trebui să se sensibilizeze și alți artiști din România.

 

„Eu unul sunt dispus să vorbesc cu Roman Abramovici și să-i propun să facem un schimb. Astfel aș vrea să-i dau lui Abramovici cheia de aur pe care am făcut-o în memoria lui Michael Jackson în schimbul iertării fotbalistului român. Sunt dispus să-i ofer patronului acest omagiu adus lui Michael Jakson numai să-l ierte pe Mutu de datorie. Eu cred că toți artiștii valoroși din România ar trebui să vină în ajutorul fotbalistului român. Ștefan Popa Popas ar putea să dea și el un tablou, o grafică. Sunt mulți români care îl iubesc pe Mutu și care ar putea face ceva pentru el”,a declarat Pârâianu.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane nu i-a dat caștig de cauză lui Adrian Mutu în scandalul acestuia cu Chelsea Londra. Internaționalul român va trebui, astfel, să plătească suma de 17.173.990 euro către clubul londonez pentru nerespectarea contractului.

Articol scris de: Loredana Juglea
 

02 Sep. 2009, 13:25 Special
Pe aceeași temă