Gigi Becali explică de ce nu i-a trimis niciun ban lui Ionuț Popa, așa cum promisese. Cum condiționează ajutorul pentru antrenorul încercat de grave probleme de sănătate

Marius ANGHEL 18 Dec. 2019, 10:25 Diverse

Gigi Becali a reacționat după ce fiica lui Ionuț Popa, Medamira, a anunțat că finanțatorul FCSB nu a dat niciun ban pentru a-l ajuta pe fostul antrenor al echipei UTA, încercat de grave probleme de sănătate, așa cum promisese public în urmă cu o săptămână. Becali spune acum că ajutorul său consta, de fapt, în internarea și tratarea pe gratis a lui antrenorului la clinica sa din București.

„Eu am zis că-l ajut. Trebuie să vină la mine la clinică. Să ia legătura cu clinica mea și are totul gratuit. Tot tratamentul îl plătesc eu, dacă are nevoie de medicamente, dar sa vorbească la clinică și să vină la clinica mea. Are totul gratuit, tot tratamentul”, a spus Gigi Becali la DigiSport, ca reacție a ceea ce declarase Medamira Popa, fiica lui Ionuț Popa, pentru GSP: „Am citit declarațiile domnului Becali și promisiunile făcute. Până acum, s-a rămas doar la stadiul de promisiuni”.

Becali, în urmă cu o săptămână: „I-am spus lui Luțu să se ocupe ca lui Ionuț Popa să îi ajungă o sumă importantă de bani”

Gigi Becali transmitea săptămâna trecută că l-a pus pe șoferul său personal, fostul fotbalist Ionuț Luțu, să trimită o sumă importantă către Medamira Popa.

În astfel de cazuri nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. Mă bucur că am la echipă jucători milostivi și s-au implicat și ei pentru Ionuț Popa. Bravo lui Dennis Man. Deja i-am spus lui Luțu să se ocupe ca lui Ionuț Popa să îi ajungă o sumă importantă de bani la Cluj (n.r. – antrenorul se tratează, de fapt, la Arad). Ca să îl scăpăm pe acest om, plătesc eu toți banii, dacă este nevoie. Nu pot să stau și să mă uit la un om pe care îl și cunosc. Am ajutat eu atâta lume la viața mea! Cum să nu îl ajut și pe Ionuț Popa? Mă vede Dumnezeu! Îi transmit familiei sale că, dacă dorește, poate să îl aducă pe Ionuț Popa și la spitalul meu. Am investit în acest spital 10 milioane de euro, iar Popa poate să vină aici la noi. Mă voi ocupa eu de toate. Țin mult la acest om și nu vă ascund că îmi plăcea mult de el cum vorbea după meciuri. Era un om dintr-o bucată. Am mari speranțe în Dumnezeu că o să îl ajute pe Ionuț Popa să se facă bine”, spunea Becali pentru ProSport.

Dennis Man, acum la FCSB, Ciprian Rus, căpitanul echipei UTA, sau cluburile Poli Iași și ACS Poli sunt printre cei care au lansat în ultima săptămână un apel umanitar pentru Ionuț Popa, antrenorul fiind grav bolnav.

Cine dorește să îl ajute pe Ionuț Popa o poate face printr-o donație în contul fiicei antrenorului, Medamira Popa:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Marius ANGHEL 18 Dec. 2019, 10:25 Diverse
Pe aceeași temă