Ionuț Popa n-a primit niciun ban de la Gigi Becali: „A rămas doar la stadiul de promisiuni!”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2019, 17:39 Diverse

O săptămână a trecut de la anunțul lui Gigi Becali că-l va ajuta financiar pe antrenorul Ionuț Popa, încercat de grave probleme de sănătate, iar vorbele finanțatorului FCSB se dovedesc minciuni până în acest moment. În contul fiicei lui Popa nu a intrat până acum niciun ban, deși Becali transmitea săptămâna trecută că l-a pus pe șoferul său personal, fostul fotbalist Ionuț Luțu, să trimită o sumă importantă către Medamira Popa.

„Am citit declarațiile domnului Becali și promisiunile făcute. Până acum, s-a rămas doar la stadiul de promisiuni”, a spus, pentru gsp.ro, Medamira Popa, fiica antrenorului Ionuț Popa.

Gigi Becali: „Cum să nu îl ajut și pe Ionuț Popa? Mă vede Dumnezeu!”

Becali spunea, săptămâna trecută, că l-a pus pe Ionuț Luțu să trimită o sumă importantă de bani în contul fiicei lui Ionuț Popa. În plus, l-a mandatat să ia legătura cu familia antrenorului pentru a afla facă are nevoie și de alt ajutor.

În astfel de cazuri nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. Mă bucur că am la echipă jucători milostivi și s-au implicat și ei pentru Ionuț Popa. Bravo lui Dennis Man. Deja i-am spus lui Luțu să se ocupe ca lui Ionuț Popa să îi ajungă o sumă importantă de bani la Cluj (n.r. – antrenorul se tratează, de fapt, la Arad). Ca să îl scăpăm pe acest om, plătesc eu toți banii, dacă este nevoie. Nu pot să stau și să mă uit la un om pe care îl și cunosc. Am ajutat eu atâta lume la viața mea! Cum să nu îl ajut și pe Ionuț Popa? Mă vede Dumnezeu! Îi transmit familiei sale că, dacă dorește, poate să îl aducă pe Ionuț Popa și la spitalul meu. Am investit în acest spital 10 milioane de euro, iar Popa poate să vină aici la noi. Mă voi ocupa eu de toate. Țin mult la acest om și nu vă ascund că îmi plăcea mult de el cum vorbea după meciuri. Era un om dintr-o bucată. Am mari speranțe în Dumnezeu că o să îl ajute pe Ionuț Popa să se facă bine”, spunea Becali pentru ProSport.

Dennis Man, acum la FCSB, Ciprian Rus, căpitanul echipei UTA, sau clubul Poli Iași sunt printre cei careu au lansat în această săptămână un apel umanitar pentru Ionuț Popa, antrenorul fiind grav bolnav.

Cine dorește să îl ajute pe Ionuț Popa o poate face printr-o donație în contul fiicei antrenorului, Medamira Popa:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Problemele lui Ionuț Popa s-au agravat la începutul anului 2019

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. Experimentatul antrenor arădean a început să se simtă rău de pe la mijlocul lunii ianuarie și a trecut pe la pe la mai mulți medici din Arad, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și mai apoi Viena. Inițial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat și după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Județean din Timișoara i-a impus lui „Mister” restricții clare legate de stilul de viață și, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei.

Popa a avut simptome de amorțeli în zona facială și nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reușească să miște un ochi. Dacă inițial doctorii au crezut că au de a face cu afecțiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuț Popa a fost supus unor mai multe analize foarte costisitoare, atât în țară, cât și în străinătate.

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.

Marius ANGHEL 17 Dec. 2019, 17:39 Diverse
Pe aceeași temă