AJF Dolj, în prag de alegeri

28 Jan. 2012, 08:41 Special
AJF Dolj,** în prag de alegeri

Având în vedere situația disperată în care se află AJF Dolj, mai mulți membri afiliați au decis să ia măsuri. Astfel, în lipsa unui birou executiv cu mandat valid, dar și având în vedere că atât președintele Nicu Neagoe (foto), cât și vicepreședintele Sorin Pătrașcu sunt suspendați pentru o perioadă de doi ani din orice activitate legată de fotbal, un grup de reprezentanți al câtorva cluburilor afiliate la AJF Dolj s-au întâlnit ieri și au format un comitet de inițiativă.

Mai concret, aceștia vor trimite invitații către toți membri afiliați, pentru reunirea Adunării Generale pe data de 18 februarie, în vederea alcătuirii unui nou Comitet Executiv, dar și pentru alegerea datei la care se va modifica statutul AJF Dolj. Aceeași invitație va ajunge și la FRF, pentru ca un membru al forului condus de Mircea Sandu să asiste ca observator.

În acest moment, AJF Dolj riscă dezafilierea pentru că nu a respectat indicațiile FRF de a organiza alegeri până la data de 15 ianuarie 2012. Anul trecut, judecătoria Craiova a decis definitiv și irevocabil faptul că alegerile care au avut loc în 2009 la AJF Dolj nu au fost statutare, anulând astfel mandatele tuturor celor aleși în decembrie 2009.

articol scris de Adrian Iosub

28 Jan. 2012, 08:41 Special
Pe aceeași temă