Acuzații grave la AJF Dolj

15 Sep. 2011, 12:56 Special
Acuzații grave** la AJF Dolj

Conform unor surse, Comisia de Disciplină a FRF ar fi luat ieri o decizie în premieră: i-a scos din fotbal pentru o perioadă de doi ani pe Nicu Neagoe (foto) și Sorin Pătrașcu, președintele, respectiv vicepreședintele AJF Dolj, pentru niște acuzații uluitoare: fals și uz de fals!

Sancțiunea ar fi fost dictată în conformitate cu articolul 59, punctele 1 și 2, care prevăd următoarele:

1 Persoana care, în legătură cu activitatea de fotbal, produce un document fals sau falsifică un document autentic ori folosește documente false sau falsificate pentru a înșela pe altul ori pentru a-și crea o situație mai favorabilă în cadrul raporturilor cu persoane fizice sau juridice va fi suspendată pentru 2 ani.

2 Dacă autorul este un oficial, organul jurisdicțional îl va sancționa cu interzicerea desfășurării oricăror activități legate de fotbal pentru 2 ani”.

Practic, dacă decizia va fi menținută după ce vor epuiza toate căile de atac, Neagoe și Pătrașcu nu vor mai avea voie să dețină nicio funcție în cadrul fotbalului și vor trebui să se facă alegeri anticipate, pentru stabilirea unei noi conduceri la AJF Dolj.

15 Sep. 2011, 12:56 Special
Pe aceeași temă