Acțiuni umanitare de Crăciun ale SCU și jucătorilor UTA-ei

Mihai Andries 17 Dec. 2013, 18:16 Special
Acțiuni umanitare de Crăciun** ale SCU și jucătorilor UTA-ei

Suporter Club UTA continuă și în acest an seria acțiunilor umanitare cu ocazia Sărbătorii Crăciunului. Alături de jucătorii UTA-ei, prin eforturi proprii și prin ajutorul primit din partea diferiților sponsori vom aduce bucurie în sufletele a cel puțin 25 de copii nevoiași din municipiu și județ.

Campania umanitară a început astăzi și va continua zilele următoare până la Crăciun. Ni s-au alăturat cu inițiativele lor proprii jucătorii Bogdan Apostu, George Neagu, Dragoș Firțulescu și alții cărora le mulțumim pentru tot ceea ce fac în beneficiul „Bătrânei Doamne” și, iată, pentru dorința de a le face sărbătorile fericite cât mai multor copii care provin din familii nevoiașe.

O parte însemnată a cadourilor strânse până acum de asociația „Mișcarea Arădeană” în cadrul acțiunii „Câtă bucurie încape într-o cutie?” au fost donate Suporter Club UTA, pachetele urmând să ajungă prin intermediul suporterilor și jucătorilor la copii din case de tip familial sau la copii din familii fără posibilități materiale. Mulțumim asociației „Mișcarea Arădeană” pentru acest ajutor, la fel cum mulțumim și celorlalți sponsori și parteneri: Sinapis, Rodspectra, Von Meister, Taverna Pecicană, Helvetica Milk și alții.

Bogdan Apostu a avut inițiativa de a se deplasa astăzi la Spitalul de Copii unde, însoțit de vicepreședintele SCU Colin Mesz, au donat materiale medicale pentru un număr de șase copii de până la doi ani, abandonați de părinți în spital. 

„Am inițiat împreună cu SCU o campanie umanitară care începe astăzi și va continua pe parcursul întregii săptămâni. Astăzi am ajutat șase copii abandonați de părinți de la Spitalul de Pediatrie din Arad cu medicamente, scutece, produse de baie și tot ceea ce spitalul nu le poate oferi din fonduri proprii. Din punctul meu de vedere există o similitudine între acești copii și UTA, în ideea în care și noi suntem ca un copil abandonat de părinți, lăsat să plutească în derivă…Dacă la noi nu vine Moș Crăciun anul acesta, măcar acești copii să simtă o bucurie în preajma sărbătorilor. Vom continua acțiunile și zilele viitoare, iar pentru această săptămână am identificat mai multe cazuri sociale și avem pregătite cadouri, dulciuri, alimente și cărucioare pentru un număr de 25 de copii din Arad și împrejurimi care se află în situații grele”, a declarat Bogdan Apostu.

 

Suporter Club UTA

Mihai Andries 17 Dec. 2013, 18:16 Special
Pe aceeași temă