„Voucherul Poli”! Vedetele Timișoarei ar putea pleca gratis spre Liga I

12 Apr. 2012, 09:51 Seria 2

După retrogradarea echipei „la masa verde”, Poli Timișoara s-a despărțit de 16 jucători. Nouă dintre aceștia au plecat gratis. La fel se poate întâmpla și cu ultimele vedete de la Timișoara, care au acceptat să joace un an în liga secundă.

Poli are șanse minime să ia licența pentru Liga I, astfel că aproape toți jucătorii planifică să plece în vară de la Timișoara. Despărțirea ar putea veni însă chiar mai repede. Fotbaliștii au primit promisiunea că vor primi două-trei salarii până mâine. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, aproximativ jumătate dintre componenții lotului (cei mai importanți fotbaliști) își vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract.

„Au și ei dreptatea lor. Clubul știe ce are de făcut. Ce are de încasat, ce are de dat. Dacă își vor primi banii, bine. Dacă nu, rău”, a fost reacția lui Marian Iancu.

Până atunci, Dorin Goga a fost trimis ieri la echipa a doua pe motivul că nu s-a pregătit bine, dar și pentru că și-a cerut insistent drepturile salariale.

Derby-ul cu UTA, meciul de adio?

În afara faptului că este cel mai important meci al sezonului pentru suporteri, derby-ul cu UTA, de vinerea viitoare, ar putea fi ultima partidă din acest sezon pentru Poli. „Va fi o adunare generală după meciul cu UTA. Nu e momentul să o ținem acum, am zis să treacă și sărbătorile. Eu le voi propune acționarilor să facem ceea ce am vrut să facem încă din vara trecută”, a declarat Marian Iancu.

Patronul „alb-violeților” a spus în repetate rânduri că a vrut să pună lacătul pe club în vara anului trecut, dar a fost convins de autoritățile locale să continue.

Articol scris de Radu FAUR

12 Apr. 2012, 09:51 Seria 2
Pe aceeași temă