„Vom promova”

18 Dec. 2008, 14:44 Seria 2
„Vom promova

Venit în Zăvoi în vara acestui an de la Câmpia Turzii, portarul Dorian Albert Perianu (26 ani) a devenit titular de bază între buturile echipei CSM Rm. Vâlcea. Perianu a evoluat în 14 meciuri în tur pentru CSM, ratând trei partide din pricina unei accidentări. Evoluțiile bune ale lui Perianu au dat siguranță apărării vâlcene, goalkeperul încasând doar 10 goluri în acest tur.

După ce în urmă cu un an a fost la un pas de a ajunge în Liga I la Dacia Mioveni sau Oțelul, Dorian Perianu este convins că va face pasul spre primul eșalon cu actuala sa echipă, CSM Rm. Vâlcea.

„În trecut, când apăram la Câmpia Turzii am dat cu piciorul la două oferte de a ajunge în Liga I, dar nu-mi pare rău, pentru că altfel poate nu mai ajungeam la Rm. Vâlcea. Îmi pare bine că am venit la CSM, mă simt excelent aici și joc meci de meci, asta este foarte important pentru mine. Am venit aici ca să promovez, avem o echipă foarte bună și sunt convins că din vară vom fi în Liga I, acesta este obiectivul nostru. Am primit doar 10 goluri în 14 etape, le mulțumesc colegilor că m-au ajutat”, afirmă portarul vâlcean.

 

Aflat acasă, la București, Perianu urmează cu strictețe programul de pregătire pentru vacanță primit de la antrenorul Alin Artimon. „Nu am probleme cu greutatea, dar, dacă vrei să ajungi mai sus, trebuie să ai voință și să tragi de tine, nu să te antrenezi doar de frica eventualelor amenzi. Eu îmi doresc să apăr în Liga I și este normal să muncesc pentru a-mi atinge acest obiectiv”, crede Dorian Perianu.

 

Articol scris de Adi Georgescu

18 Dec. 2008, 14:44 Seria 2
Pe aceeași temă