Seso Câmpia Turzii a demarat pregătirile de vară

16 Jul. 2012, 20:29 Pregătiri, amicale

Primarul, Radu Hanga, a demontat toate presupunerile că Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii, nu mai susțin activitatea sportivă în speță cea fotbalistică.

Până nu demult la Câmpia Turzii, circula zvonul că noul primar Radu Hanga ar fi împotriva susținerii activității fotbalistice, în acest municipiu. Astăzi luni 16 iulie, ora 10, în incinta stadionului municipal din Câmpia Turzii, a fost mare forfotă. La apelul antrenorului principal Valentin Șandru, au răspuns prezent un număr de destul de mare de jucători. Din vechiul lot a lipsit doar Rareș Sancira, care după afirmațiile conducătorilor, se pare că nu o să mai activeze sub culorile acestui club, alegând să plece în Norvegia. Un lucru îmbucurător este revenirea la echipă a lui Adrian Fertea, care în sezonul de primăvară a activat sub formă de împrumut sub culorile celor de la Astra II.

Odată cu demararea pregătirilor din propria ,,ogradă,, au fost convocați la pregătire nu mai puțin de 8 juniori: Cristian Cristurean portar (1995), Alex Șoancă (1996), Paul Cubleșan, Alin Mocan, Raul Czuli, Gabriel Ciungan, Raul Revnic și Horea Hada (toți din 1997), ceea ce denotă că la Câmpia Turzii, se pun bazele unei reconstrucții.

După o inspecție fulger a bazei sportive, primarul Radu Hanga, Petre Pop, președintele Comisiei Sport, însoțiți de Mihai Cuc, administratorul stadionului și cei din conducerea adminitrativă a clubului Seso, au avut o întâlnire cu tot lotul de jucători.

,,Am venit să iau cunoștință cu toate problemele cu care vă confruntați și să găsim impreună o rezolvare a acestor probleme. Aș vrea să știu care ar fi prioritățile, ca să le putem rezolva în ordine. Doresc să vă reamintesc că în orice activitate trebuie să existe un obiectiv dinainte stabilit și apoi să ne așezăm la masă să discutăm în liniște care ar fi posibilitățile atingerii acestui obiectiv. Sunt convins că toate problemele pleacă de la partea financiară, dar să nu uitați că susținerea din partea Primăriei și a Consiliului Local se face din bani publici. Îmi doresc și ne dorim să susținem sportul pentru a devenit performant, dar cei care obțin rezultatele sunt jucătorii care intră pe teren. Dacă muncitorul lucrează în acord și este răsplătit după munca pe care o face, așa și sportivul să fie răsplătit după rezultatele obținute. Aș vrea să vă sugerez ca să puneți accent mai mare pe activitatea la nivelul Centrului de Copiii și Juniori, pentru ca odată cu trecerea timpului să putem constitui un lot în majoritate din localnici,, a afirmat primarul Radu Hanga, cu ocazia reunirii lotului echipei SESO.

După discuțiile purtate cu întreg lotul de jucători și cu conducerea administrativă a clubului în tribuna stadionului, primarul Radu Hanga, Petre Pop, Gheorghe Irimieș, Melian Nădășan și Mircea Morar s-au retras în sala de protocol de sub tribuna stadionului, unde au mai discutat probleme de natură organizatorică.

Ca obiectiv pentru sezonul 2012 – 2013, primarul Radu Hanga, a venit cu ideea ca echipa să se claseze pe unul din primele 3 locuri, obiectiv acceptat și de lotul de jucători, din moment ce ediția trecută de campionat au încheiat-o pe locul 6.

Articol scris de Ioan ARION

16 Jul. 2012, 20:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă