Vișa și Sergiu Popescu lipsesc cu Unirea Alba Iulia

31 Aug. 2011, 17:22 Seria 2
Vișa și Sergiu Popescu** lipsesc cu Unirea Alba Iulia

După cele două eșecuri suferite în etapele de debut ale noului sezon, cei de la Alro Slatina vor merge în week-end la Alba Iulia în căutarea primelor puncte din actuala ediție de campionat.

Pentru disputa cu formația locală Unirea, „principalul” Corneliu Papură nu va putea apela la serviciile a doi jucători de bază în angrenajul echipei, fundașul Bogdan Vișa și mijlocașul Sergiu Popescu.

„Sunt absențe în lot. Vișa este în continuare indisponibil, are fisură. Ceilalți jucători nu cred că au probleme. Sergiu Popescu a luat cartonaș roșu cu Timișoara și astăzi (ieri – n.r.) e la comisie. Dulcea va putea să joace, a primit doar o etapă de suspendare după eliminarea din Cupă”, a precizat președintele executiv al aluminiștilor, Jane Nițulescu.

Vișa, diagnosticat cu fisură

Vișa nu va putea evolua nici în confruntarea din deplasare cu Unirea Alba Iulia. Jucătorul defensiv s-a accidentat în prima etapă cu FC Olt, fiind diagnosticat cu fisură la osul de la genunchiul drept.

„Am o fisură la un os mic de lângă genunchiul drept. Fac recuperare, cred că va dura o săptămână, două până când voi reveni pe teren, depinde cât de repede se va suda. Mi-a fost greu să stau în tribună la meciul cu Timișoara, pe teren ar fi fost mult mai ușor, ești în febra meciului, în afară trăiești fiecare fază cu sufletul la gură”, a declarat Bogdan Vișa.

„Sper ca meciul cu Unirea Alba Iulia să ne ajute să ne revenim”

Fundașul central al celor de la Alro consideră meciul cu Unirea Alba Iulia extrem de important, o victorie putând aduce descătușarea în tabăra aluministă.

„Sper ca meciul de sâmbătă să ne ajute să ne revenim, oricum jocul cu Timișoara a fost mult mai bun decât primul, sper să luăm cele trei puncte. Nu este nimic pierdut, este greu să recuperezi 6 puncte, dar au trecut doar două etape, nu trebuie să facem o tragedie. Anul trecut am început la fel, ne-am revenit, iar la final am terminat în primele cinci echipe. Sunt convins că ne vom reveni și vom termina acolo sus, promovarea se joacă până la final”, a mai declarat Bogdan Vișa.

Sursa: Gazeta Nouă

31 Aug. 2011, 17:22 Seria 2
Pe aceeași temă