Vișa revine cu Gaz Metan! „Cred că 90% voi juca”

09 Sep. 2011, 16:01 Seria 2
Vișa revine cu Gaz Metan!**

Fundașul central al celor de la Alro, Bogdan Vișa, și-a reluat de două zile pregătirea alături de echipă, iar șansele de a evolua în partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Severin sunt destul de mari.

Veste bună în tabăra celor de la Alro. Șansele ca fundașul central Bogdan Vișa să revină pe teren în confruntarea cu Gaz Metan Severin sunt destul de mari. Lipsa jucătorului defensiv din angrenajul echipei s-a simțit, iar revenirea sa ar aduce un plus de siguranță pe linia de fund. Vișa a reluat de câteva zile pregătirea alături de echipă și speră să evolueze sâmbătă.

„Cred că 90% voi juca. Acum nu mă doare piciorul, însă după antrenament am simțit mici dureri. Sper să fiu apt. Nu sunt în formă maximă, dar dacă mă voi simți bine, iar antrenorul consideră că are nevoie de mine, poate mă va folosi. Eu îmi doresc să joc”, a declarat fundașul celor de la Alro.

„O victorie cu Severin ne-ar reda încrederea”

Fundașul central al celor de la Alro este de părere că o victorie în partida cu Gaz Metan Severin ar aduce descătușarea în tabăra aluministă.

„Cred că o victorie ne-ar scoate din așa zisa criză în care ne aflăm. Va fi un meci greu, au făcut multe achiziții în această vară, dar cu atât mai mult dacă batem o echipă puternică ne vom recăpăta încrederea. Campionatul este lung, iar punctele pot fi recuperate, într-adevăr va fi mai greu, dar nu imposibil. Am urmărit meciul de la Vișina din tribună, bineînțeles că mi-a fost greu, emoțiile sunt mult mai mari de pe margine. Am trăit meciul la fel cum am făcut-o cu Timișoara. Sper să joc, pe teren este altceva”, a declarat Vișa.

Fundașul celor de la Alro s-a accidentat în prima etapă în partida cu FC Olt Slatina.

Galeria „găzarilor” vine pe „1 Mai”

Pentru întâlnirea pe care o vor disputa la Slatina, în compania formației locale Alro, cei de la Gaz Metan Severin vor avea parte de susținerea propriilor suporteri

La meciul de sâmbătă, și-au anunțat prezența în tribunele stadionului „1 Mai” în jur de 40 de fani ai grupării mehedințene, care vor face deplasarea pe cont propriu, cu un autocar închiriat. În acest sezon, autoritățile din Severin au dorit crearea unui grup de susținători care să aibă în alcătuire membri ai vechii galerii „Drobetina” și suporteri care simpatizează noua echipă a orașului de la Dunăre.

Sursa: Gazeta Nouă

09 Sep. 2011, 16:01 Seria 2
Pe aceeași temă