Vișa: „Putem să ne batem la primele locuri”

06 Dec. 2011, 12:20 Seria 2
Vișa:**

După un start de sezon în care rezultatele nu au fost cele așteptate, Alro a încheiat turul campionatului la jumătatea clasamentului. Fundașul central Bogdan Vișa este de părere că echipa are puterea să revină și să intre în cursa pentru primele locuri.

Sezonul actual a adus un obiectiv îndrăzneț în tabăra celor de la Alro, accederea în primul eșalon fotbalistic. Aluminiștii au debutat cu stângul, iar seria neagră a rezultatelor a continuat până în etapa a șaptea, când gruparea slătineană a bifat prima victorie a sezonului. În cele din urmă echipa a reușit să iasă din criză, încheind turul pe poziția a șaptea, la două puncte de locul al treilea. Distanța de primele clasate este greu de recuperat, însă jucătorii sunt optimiști. Fundașul central al celor de la Alro, Bogdan Vișa, consideră că echipa are forța de a se bate pentru primele locuri.

„În a doua parte a turului putem spune că a fost o perioadă bună spre foarte bună. Nu putem spune același lucru despre prima parte. Îmi doresc să începem returul foarte bine, să nu mai avem eșecurile dinainte. Eu spun că avem valoare, putem să ne batem la primele locuri”, a declarat Vișa.

„Se putea mai mult de atât”

Fundașul central al grupării Alro Slatina, Bogdan Vișa, crede că potențialul echipei este altul, însă startul ratat și-a pus amprenta asupra clasamentului turului de campionat. Jucătorul defensiv speră ca în retur greșelile comise să nu mai fie repetate.

„Se putea mai mult de atât, dar având în vedere începutul slab… am reușit să ne redresăm, iar în partea a doua sperăm să nu mai întâmpinăm astfel de probleme”, a conchis Bogdan Vișa.

În plan personal, fundașul central al grupării aluministe speră ca în retur să aibă evoluții cât mai reușite.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Dec. 2011, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă