Vișa nu privește returul cu FC Olt ca o revanță

01 Mar. 2012, 11:55 Seria 2
Vișa nu privește returul cu FC Olt ca o revanță

Jucător de bază în angrenajul echipei, fundașul central al celor de la ALRO Slatina Bogdan Vișa consideră că relațiile de joc s-au creat în mare parte, deși o ușoară lipsă de omogenitate se cunoaște, însă acesta este de părere că până la meciul cu FC Olt lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Titular în tabăra celor de la Alro, fundașul central Bogdan Vișa crede că până la startul returului de campionat relațiile de joc vor funcționa la parametri optimi. Jucătorul defensiv spune că transferurile realizate au adus un plus echipei, iar acest lucru se va vedea pe teren.

„Foarte multe lucruri nu mai sunt de pus la punct, cred că suntem pregătiți pentru startul returului de campionat. Jucătorii care au venit au adus un plus de valoare lotului, de asta au fost aduși. Da, putem spune că ne lipsește puțin omogenitatea, dar cu trecerea timpului, în două trei meciuri o să rezolvăm și problema aceasta”, a declarat Bogdan Vișa.

„Favoriți am fost și în tur și ne-au bătut”

Cotată favorită în confruntarea de pe teren propriu din runda inaugurală a returului cu FC Olt, fundașul central consideră că nimeni nu este dinainte învingător. Bogdan Vișa spune că au plecat cu prima șansă în tur, însă au sfârșit prin a fi învinși. Mai mult decât atât, jucătorul defensiv susține că nu este vorba de nicio revanșă, ci un meci de campionat în care principalul obiectiv este cele trei puncte puse în joc.

„Lumea bate monedă pe o revanșă cu FC Olt, nu este vorba despre asta. Ne interesează să câștigăm punctele puse în joc. Favoriți am fost și în tur și ne-au bătut, nu contează locul pe care te afli”, a mai spus Vișa.

Fundașul central al celor de la Alro Bogdan Vișa a ratat o bună parte din pregătirea centralizată din Antalya, acesta fiind diagnosticat în cantonament cu rubeola.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Mar. 2012, 11:55 Seria 2
Pe aceeași temă