„Victoria, o datorie morală”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 13:28 Seria 2

CS Mioveni va juca, mâine dimineață, în depla­sa­­re la FC Olt Slatina, al doilea al său meci din returul cam­pionatului. În primul, echipa arge­șea­nă a câș­ti­gat cu 3-1, pe propriul teren, în fața Minerului Motru, iar acest joc poate conta foarte mult în economia clasamentului. În plus, este un joc important, de­oa­re­ce galben-verzii au șansa să lege două victorii consecutive și astfel să se apropie încet, dar sigur de locu­ri­le care vor juca în play-off-ul competiției.

Într-o conferință de presă ți­nu­tă ieri la stadionul Nicolae Do­brin, antrenorul Mioveniului, Ion Moldovan, a vorbit despre im­por­­­tanța acestui joc și despre mo­­dul în care privesc fotbaliștii săi partida de la Slatina, având în ve­dere că, în tur, au cedat a­casă cu 1-0 în fața oltenilor.

„Ne aș­teaptă un meci în care va trebui să recuperăm cele trei puncte pier­dute în turul campio­natului. Putem spune că echipa începe să prindă turație, ceea ce mă fa­ce să cred că vom aborda par­tida cu dorința ex­tra­ordinară de a câștiga. O victorie în acest sens ar însemna trei punc­te în plus, egalarea echipei FC Olt, dar și o datorie morală. Și mă refer la datoria de a recu­pera cele trei puncte pier­dute de noi în tur. Și mă includ și pe mi­ne, când vor­besc de rezul­tatul din tur, deși nu am fost la acel meci. Nu mă de­zic de ce a fost în perioada de di­nainte, pentru că sunt parte in­te­grantă la a­ceas­tă echipă. Vrem cele trei puncte puse în joc. Suntem datori să le luăm așa cum le-am cedat ușor în tur. Este un joc al orgo­liilor. Ei trebuie să fa­că ce nu au făcut aici în tu­rul cam­pi­o­natului. Am vorbit cu ei și e or­goliul lor”, spunea Ion Mol­dovan.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă