Viceprimarul Vârlan militează pentru mai mulți bani de la buget către CSM Râmnicu Vâlcea: „Încerc să conving și consilierii locali”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Feb. 2015, 14:44 Seria 2
Viceprimarul Vârlan militează pentru mai mulți bani de la buget către CSM Râmnicu Vâlcea:**

Viceprimarul Râmnicului Vâlcea, Eduard Vârlan, reprezentantul Primăriei în Comitetul Director al clubului din Zăvoi, spune că prioritar pentru club în acest moment este formarea unui Centru de copii și juniori puternic, bazat pe un buget separat.

„Pornim la drum cu o echipă tânără, în formare, ca fost om de fotbal, vă spun că o construcție se face pe o perioadă mai lungă, de minim un an, rezultatele vor apărea. Fanii trebuie să vină în număr mare și să încurajeze echipa. Primăria va fi alături de echipă, va face tot posibilul să ajute pe termen lung această echipă. Mă refer că trebuie format un Centru de copii și juniori puternic. Dacă nu investim în copiii din Vâlcea, nu vom avea o echipă în viitor, sunt cazuri de echipe foarte bune, cu jucători crescuți în propria pepinieră. Încerc să conving și consilierii locali, după mine, ar trebui un buget separat de circa 3 miliarde de lei vechi pentru centru, cu antrenori angajați, iar copiii să nu plătească taxe. Pornim la reconstrucție când clubul este într-o situație dificilă, creată de alții înaintea noastră, e un lucru greu, ni l-am asumat, dar vom face tot posibilul să rezolvăm această problemă în timp util. Mă bucur că s-a creat un spirit nou la echipă, îmi place că băieții muncesc, sunt devotați pentru culorile echipei, care reprezintă municipiul, dacă va avea rezultate, va această formație va promova și orașul nostru” a declarat edilul.

Eduard Vârlan promite pentru viitor din partea autorităților locale și investiții la Stadionul Municipal, care nu s-au mai făcut de 6-7 ani. „Nu am spus că nu vom investi la stadion. În planul nostru este să investim la stadion, când vor veni noile proiecte europene, să încercăm să obținem o finanțare. În a doua decadă de proiecte europene, care nu a început încă, vrem să prindem și renovarea stadionului, eventual să facem nocturnă și încălzire a gazonului. Dacă vom vedea că există șanse de promovare, automat vom face investiții în prima fază, pentru primele condiții, cum sunt turnicheții sau tabelă. Dacă nu reușim cu proiecte europene, vom încerca din bugetul local să facem ceva”.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Feb. 2015, 14:44 Seria 2
Pe aceeași temă