SCM Râmnicu Vâlcea și-a bucurat copiii cu cadouri de Moș Nicolae. Clubul se mândrește cu un jucător care evoluează la una dintre echipele surpriză din Liga 3

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Dec. 2018, 11:28 Juniori

Peste 260 de copii legitimați la SCM Râmnicu Vâlcea au primit, joi, în cadru festiv, cadouri de Moș Nicolae. Darurile au fost asigurate de primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și de către sponsori și au constat în dulciuri, cozonaci și sucuri. La festivitatea organizată de conducerea clubului SCM a participat și viceprimarul municipiului, Eusebiu Vețeleanu.

„Mulțumim Primăriei Municipiului și sponsorilor pentru că ne-au asigurat cadourile, copiii s-au bucurat mult, iar festivitatea a fost un succes. Pentru SCM fost un an bun, sperăm ca noul an să fie unul și mai bun. Copiii mai au o săptămână de antrenamente înainte de vacanță, după care își vor relua pregătirile după 10 ianuarie 2019. Suntem bucuroși că avem un junior, pe internaționalul Under 16 Robert Popa (n.r. – joacă la Flacăra Horezu, ocupanta locului 2 în Seria a 3-a a Ligii 3), care joacă titular la seniori la Liga a 3-a și sperăm ca în noul an să mai urmeze și alții”, a declarat Jean Turmacu, președintele secției de fotbal a SCM Râmnicu Vâlcea.

Altfel, orașul Râmnicu Vâlcea nu are nici acum un club de fotbal la nivelul primelor trei ligi, după desființarea în februarie 2017 a CSM-ului, care la acel moment activa în Liga 2.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Dec. 2018, 11:28 Juniori
Pe aceeași temă