Vești bune pentru Eremia: are doar luxație de cot!

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 14:09 Seria 2
Vești bune pentru Eremia:** are doar luxație de cot!

Accidentat la mână în jocul de ieri, de la Mioveni, fundașul dreapta al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dorian Eremia, a primit vești foarte bune. Împins de Coșereanu, Eremia a căzut pe mână și trosnitura puternică, dar strigătele sale de durere surprinse de microfoanele televiziunii au îngrozit telespectatorii, toată lumea fiind convinsă că este vorba de o fractură. Eremia a fost transportat cu salvarea la spital, unde, din fericire, s-a constatat că are doar o luxație.

„Cu toții ne-am speriat foarte tare, dar, din fericire, nu este o accidentare gravă. Avea cotul sărit, medicii i l-au fixat la loc și i-au pus ghips, va lipsi doar 2-3 săptămâni. Azi a mai mers la un consult, să vadă dacă nu cumva are ceva și la ligamente” a spus tehnicianul CSM-ului, Laurențiu Tudor.

La antrenamentele echipei vâlcene a revenit în schimb celălalt fundaș dreapta, Marius Tomozei, care nu a apucat încă să joace în acest tur. Tomozei este aproape refăcut după o ruptură fibrilară, dar este greu de crezut că va putea juca sâmbătă, când în Zăvoi vine Unirea Alba Iulia.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 14:09 Seria 2
Pe aceeași temă