Verdeș: „Suntem 90% promovați!”

11 May. 2009, 17:48 Seria 2
Verdeș: „Suntem 90% promovați!

Bobi Verdeș crede că Unirea va ajunge în Liga I dacă va bate în cele trei partide pe care le mai are de jucat pe teren propriu.

 

Atacantul care a readus Alba pe primul loc în urma golului marcat în minutul 85 la CFR Timișoara spune că echipa lui nu are cum să mai rateze promovarea, mai ales după ce FCM Tg. Mureș, Internațional Pitești și Vâlcea au pierdut.

 

„Piciorul stâng îl avem deja în Liga I, acum mai trebuie să îl punem și pe dreptul. 90% suntem promovați. Cred că dacă batem în cele trei meciuri de acasă, vom promova. Mă bucur că mai există echipe corecte în serie și că au bătut pe Târgu Mureș, Vâlcea și Pitești. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului avem cinci puncte avans față de ocupanta locului trei și nu cred că ne mai poate opri cineva”, a declarat Verdeș.

 

Acesta dezvăluie care a fost „rețeta” prin care Alba a ajuns atât de aproape de Liga I. „Mulți vorbesc că nu este foarte greu să promovezi, dar eu spun că nu este deloc așa. Poate echipele care au arbitraje favorabile și adversari care o lasă mai moale pot să spună acest lucru. Noi am muncit tot sezonul, în fiecare zi, pentru a ajunge aici. Promovarea va fi una extrem de valoroasă, mai ales că am obținut toate punctele pe teren”, mai spune fotbalistul Unirii.
 

 

„Cu Șunda nu am fi ajuns în Liga I”
 

 

Bobi Verdeș crede că o mare parte dintr-o eventuală promovare i se va datora lui Adrian Falub. „Părerea mea este că dacă ar fi rămas Șunda, nu am fi promovat niciodată. Falub știe cum să facă atmosferă și să mai spună o glumă să ne simțim bine. În plus, el lucrează mult mai bine tactic”, a mai spus Verdeș.
 

 

articol scris de Daniel LUP
 

11 May. 2009, 17:48 Seria 2
Pe aceeași temă