Velcovici și Anghelina sunt suspendați cu Bistrița

29 May. 2012, 13:33 Seria 2
Velcovici și Anghelina** sunt suspendați cu Bistrița

În ultimul meci din acest sezon, aluminiștii vor primi vizita echipei care va promova pe prima scenă a fotbalului românesc. Vineri, de la ora 16.30, Gloria Bistrița vine pe stadionul „1 Mai” pentru întâlnirea cu elevii lui Sorin Cârțu.

În disputa cu echipa prezidată de Jane Pădureanu vor lipsi jucătorii aluminiști Gabriel Velcovici și Marian Anghelina – fotbalist care a fost eliminat în prelungirile jocului cu FC Bihor Oradea, arbitrul acordându-i al doilea cartonaș galben după ce a interpretat greșit o fază.

„Avem doi jucători suspendați care vor lipsi în jocul cu Gloria Bistrița. Velcovici și Anghelina nu vor evolua în acest ultim joc al sezonului. La acest moment nu avem jucători accidentați”, a spus antrenorul de la Alro Slatina, George Biță.

Alro – Gloria Bistrița, transmis pe Dolce 2

Actuala stagiune a adus un obiectiv îndrăzneț la Alro Slatina, promovarea în primul eșalon fotbalistic. Rezultatele oscilante au adus numeroase schimbări pe banca tehnică, în cele din urmă conducerea apelând la serviciile unui antrenor cu nume, Sorin Cîrțu. „Mutarea” nu s-a dovedit a fi inspirată, Alro ratând chiar clasarea pe locul al treilea, care ar putea duce la barajul pentru accederea în Liga I.

Aluminiștii încheie sezonul în afara obiectivului, în cadrul ultimei etape primind vizita fostei divizionare A Gloria Bistrița. În tur, slătinenii au pierdut pe terenul ardelenilor la scor de neprezentare. Meciul se va disputa vineri, pe stadionul 1 Mai, cu începere de la ora 16.30. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Dolce Sport 2.

Sursa: Gazeta Nouă

29 May. 2012, 13:33 Seria 2
Pe aceeași temă