Precup revine pe „1 Mai”: „Trebuie să joc bine la echipa unde sunt plătit”

Mihai Andries 04 Sep. 2014, 18:03 Campionat
Precup revine pe

Divizionara B slătineană, FC Olt Slatina, va primi, sâmbătă, vizita nou promovatei FC Caransebeș, grupare unde evoluează și Gabriel Precup. Fotbalistul format în județ, care a evoluat de-a lungul carierei pentru Oltul și Alro Slatina, a ajuns în vara acestui an la FC Caransebeș. Precup a fost integralist în partida de debut în eșalonul secund a grupării FC Caransebeș, învingând cu 1-0 FC Olimpia. În runda a doua, FC Caransebeș se va deplasa la Slatina, iar Precup revine practic pe Stadionul „1 Mai”. Jucătorul a spus că are tot timpul un sentiment plăcut atunci când evoluează acasă.

„Am un sentiment plăcut când revin acasă. Mă întorc pe stadionul slătinean, dar din postura de adversar. Ne dorim să trecem cu bine și peste meciul de la Slatina. Ca echipă nou promovată s-a văzut tracul în partida de debut, dar ne bucurăm că am reușit să câștigăm. Sunt jucător profesionist și trebuie să joc bine la echipă unde sunt plătit”, a spus Precup, care și-a amintit de jocurile memorabile de pe stadionul slătinean.

„Sper că slătinenii mă vor primi bine, pentru că eu mi-am făcut treaba când am jucat pentru echipele din Slatina, fie că a fost Liga a III-a, fie că a fost Liga a II-a. Nimeni nu poate uita partidele cu Mioveni, cu Sibiu sau cea cu echipa valoroasă de la Vaslui din Cupa României, când juca inclusiv Sânmărtean. Reușeam să aducem 4000-5000 de oameni la stadion. Aceste meciuri au rămas în memoria slătinenilor și în istoria fotbalului slătinean”, a adăugat Precup. 

Mijlocașul central de 28 de ani a mai evoluat pentru echipele Alprom Slatina, FC Olt Scornicești, Oltul Slatina, Alro Slatina, FC Caracal, FCM Tg. Mureș și Universitatea Craiova.

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 04 Sep. 2014, 18:03 Campionat
Pe aceeași temă