Precup: „Compar proiectul de la Caransebeș cu Alro Slatina imediat după promovarea în Liga a II-a”

Precup:**

După despărțirea de CS Universitatea Craiova, Gabriel Precup a ajuns la nou promovata FC Caransebeș. Jucătorul va evolua un an pentru gruparea din Caransebeș și își dorește să aibă un parcurs la fel de bun ca în sezonul 2010-2011, când Alro Slatina și-a depășit cu mult statutul de nou promovată, reușind să se claseze în prima parte a clasamentului eșalonului secund.

„Mă pregătesc cu FC Caransebeș, m-am înțelesc cu oficialii clubului. Pentru un an de zile o să joc aici. Sunt oameni deosebiți aici, pasionați de fotbal, ne-au fixat ca obiectiv clasarea în primele șase echipe din serie. Am mai găsit aici jucători pe care îi știu, precum Todea de la Vâlcea. Mi-aș dori să am evoluții foarte bune și compar acest proiect de la Caransebeș cu Alro imediat după promovarea în Liga a II-a, când am avut evoluții foarte apreciate”, a spus Gabi Precup.

De-a lungul carierei, mijlocașul de 28 de ani a mai evoluat pentru FC Olt Scornicești, Oltul Slatina, Alro Slatina, FC Olt Slatina, FC Caracal, FCM Tg. Mureș și CS Universitatea Craiova.

Sursa: Gazeta Nouă

Pe aceeași temă