Crușoveanu: „Sperăm să ne luăm revanșa, să ne arătăm adevărata față”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 13:22 Seria 2
Crușoveanu:** „Sperăm să ne luăm revanșa, să ne arătăm adevărata față

 Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, se așteaptă la un meci dificil cu CS Mioveni. Jucătorul din centrul defensivei slătinene speră, însă, într-o victorie, care să-i mențină în cursa pentru play-off.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina speră să depășească eșecul suferit în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea printre-o victorie în meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni. Fundașul central Cosmin Crușoveanu este încrezător că echipa va presta un alt joc, fiind conștienți de greșelile comise în disputa din „Zăvoi”.

„Suntem conștienți de meciul rău prestat de noi la Vâlcea, cred că este cel mai slab meci din acest sezon. Nu ne-am respectat sarcinile de joc, nu ne-am implicat cum trebuia. Nu știm de ce nu am putut mai mult de atât, sperăm ca la meciul acesta să ne luăm revanșa, să ne arătăm adevărata față. Nu s-au redus șansele la play-off, suntem aproape, suntem la un punct de locul șase, mai sunt de jucat multe etape”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Meciurile oficiale au o altă încărcătură”

Slătinenii s-au impus în meciul tur, scor 1-0, însă nu au uitat că în amicalele verii au suferit cea mai severă înfrângere cu CS Mioveni. Fundașul central Cosmin Crușoveanu este de părere că jocurile oficiale au cu totul o altă încărcătură, iar întâlnirea va fi abordată cu maximă concentrare.

„Meciurile amicale sunt altceva, cele oficiale au o altă încărcătură, așa cum am spus și după meciul tur când ne-am impus. Va fi un meci greu, sperăm să câștigăm pentru că sunt foarte importante cele trei puncte. Orice echipă poate ajunge în play-off, suntem de valori apropiate, iar campionatul se va juca până la final”, a mai precizat Crușoveanu.

CS Mioveni vine după victoria înregistrată pe teren propriu cu Minerul Motru, scor 3-1, iar moralul în tabăra argeșenilor este ridicat.

Anghelina, o altă absență

Pe lângă mijlocașul stânga Nicușor Bancu, un alt titular este suspendat în meciul cu CS Mioveni. Fundașul dreapta Marian Anghelina a încasat și el al patrulea cartonaș galben în confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Prin urmare, tehnicianul Dan Oprescu nu va putea conta pe cei doi jucători, utilizați în această primă parte a sezonului, în confruntarea de pe teren propriu cu CS Mioveni.

FC Olt Slatina are mare nevoie de victorie în meciul cu CS Mioveni pentru a nu pierde contactul cu formațiile situate în prima parte a clasamentului. Cu 16 puncte acumulate, gruparea pregătită de Dan Oprescu ocupă primul loc sub linia play-off-ului.

Daniel Ghiță poate reveni pe teren

 În condițiile în care slătinenii întâmpină probleme majore de lot, date fiind cele două suspendări, Anghelina și Bancu ratând meciul cu CS Mioveni, există totuși și o veste ceva mai bună.

Fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ghiță, se antrenează, încă de săptămâna trecută, alături de ceilalți componenți ai lotului.

Fotbalist cu experiență, jucătorul sosit de la FC Argeș a fost supus unei intervenții chirurgicale de menisc, iar recuperarea a decurs bine. Acesta ar putea prinde lotul pentru confruntarea cu CS Mioveni, fiind apt de joc. Probleme medicale acuză, în continuare, atacantul de culoare Christian N Kongue, prezența acestuia pe teren fiind incertă.

FC Olt Slatina va mai întâlni, după meciul cu CS Mioveni, formațiile Gloria Bistrița, FC Universitatea Craiova și Metalul Reșița. Etapele rămase din retur se vor disputa în primăvară. La finalul sezonului regulat, primele șase echipe vor disputa play-off-ul, în timp ce ultimele șase play-out-ul.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 13:22 Seria 2
Pe aceeași temă