Velcea: „Vrem să nu mai avem emoții!”

13 Oct. 2011, 15:14 Seria 2
Velcea:** „Vrem să nu mai avem emoții!

Profitând și de faptul că Gloria Bistrița și-a amânat partida din weekendul trecut, Poli s-a instalat pe prima poziție, una pe care caută să o consolideze sâmbătă în deplasarea de la Luceafărul Oradea.

„Va fi un meci aprig pe terenul lor nou. Au echipă bună, compusă din foști jucători de Liga I, precum Tibi Moldovan, Zeno Bundea și jucător tineri dornici de afirmare, care vor să se mențină in Liga a II-a. Cred că vom tranșa jocul și nu vom mai avea emoții pe final dacă jucătorii se concentrează, dacă elimină greșelile și se întrebuințeaza 100%. E un joc care ne poate duce la șase puncte pe primul loc. Orice echipă încearcă totul, ei vor dori și un punct dacă pot să-l facă. Pentru noi victoria e obligatorie la orice joc”, a declarat Valentin Velcea, tehnicianul lui Poli.

Acesta a adăugat că lotul „alb-violet” revine încet la formula de bază cu mici excepții printre care și fundașul Cristi Scutaru, suspendat pentru deplasarea din județul Bihor.

„Problemele au mai dispărut, Poparadu este incert, Jitaru are o ușoară accidentare, la Curtean am semne de întrebare. Iar Scutaru e suspendat”, a conchis Velcea.

Luceafărul Oradea – FC Timișoara se dispută sâmbătă în etapa a IX-a a seriei vestice din Liga a II-a. Înaintea startului de sezon bănățenii au învins nou promovata cu 2-0 într-un joc amical disputat pe Stadionul „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

13 Oct. 2011, 15:14 Seria 2
Pe aceeași temă