Velcea: „Vom da șansa celor care au jucat mai puțin în acest sezon”

04 May. 2012, 17:27 Seria 2
Velcea:**

Chindia Târgoviște – Poli Timișoara este unul dintre jocurile importante ale etapei a 25-a din eșalonul secund, seria Vest. Antrenorul Valentin Velcea a vorbit pentru site-ul oficial al echipei bănățene despre situația din lot și așteptările de la confruntarea de sâmbătă, 5 mai, ora 11,00.

„Mergem să jucăm un fotbal curat, așa cum am făcut mereu. Cu toate mișcările de trupe, cu toate schimbările din cadrul lotului, sunt convins că vom găsi resurse pentru a termina campionatul cu fruntea sus, pe loc promovant. Problemele din lot, înaintea acestei deplasări, sunt destule. Accidentarea lui Popovici a recidivat, din păcate. De asemenea, o serie de jucători sunt incerți. Scutaru, Gorobsov, Lepmets, toți au probleme medicale… Însă vom coopta în lot mai mulți jucători care nu au evoluat foarte mult, vom da șansa celor care au jucat mai puțin în acest sezon. Este timpul să oferim șanse tuturor celor care se pregătesc cu sufletul pentru această echipă.”

Își dorește cât mai mulți jucători ca Belu

La Târgovilte nu va fi prezent Claudiu Belu-Iordache, cel care va juca din weekend la faza zonală a campionatului național de juniori A, la Timiloara: „Belu va participa la turneul zonal al juniorilor A. Este un jucător care a confirmat evoluțiile bune din ultima vreme și la echipa națională Under 19. Este nevoie ca acum el să ajute formația de la care s-a lansat spre seniorii lui Poli. Îmi doresc să fie cât mai mulți jucători ca el, cu foarte bun potențial fotbalistic. A început o reconstrucție, trebuie să avem răbdare fiindcă promovarea tinerilor și rezultatele nu se pot obține concomitent pe un termen foarte scurt”.

„Îmi place Chindia, este o echipă care joacă fotbal”

Despre oponentul de sâmbătă, tehnicianul alb-violet are cuvinte de laudă: „Îmi place Chindia Târgoviște, este o echipă care joacă fotbal. Din ce văd, se încearcă să se facă o treabă serioasă acolo, este un club în care sunt implicați oameni serioși din fotbalul românesc. Cred că meciul va fi unul deschis. Nici noi, nici Chindia nu practicăm antifotbal, de aceea cred că va fi un meci cu multe goluri. Sperăm că va fi un spectacol frumos, pe placul tuturor”.

04 May. 2012, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă