Velcea: „Moralul e bun, dar trebuie să rămânem concentrați”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:53 Seria 2
Velcea:**

ACS Poli vrea să-și întărească candidatura la promovare și să obțină sâmbătă primul succes în deplasare din retur, pe terenul Luceafărului, la Felix. Timișorenii nu se vor putea baza pe fundașul Sakir Redzepi, suspendat, și nici pe atacantul Enciu, nerefăcut medical.

„Am luat în urmă cu o săptămână o gură de oxigen importantă. Aș vrea să cred că meciurile care vor urma vor fi tranșate la maximum cu cele trei puncte în contul nostru. Dacă se îndeplinesc calculele opțiunea va fi extraordinar de serioasă la promovare. Dar asta nu se poate realiza decât cu o mare concentrare nu cu automulțumire. Întâlnim o echipă bună cu mulți tineri, au un proiect de a crește tinere talente. E o echipă care datorită tinereții și voinței poate pune probleme altor echipe”, a declarat Valentin Velcea.

Bănățenii nu se vor putea baza pe Sakir, suspendat pentru cumul de galbene, și nici pe Enciu, încă în revenire după o accidentare. În aceste condiții Velcea ar vrea să-l arunce în luptă și pe tânărul Bocșan, care ar debuta astfel în Liga a II-a.

„Moralul e bun, dar trebuie să rămânem concentrați, mentalitatea e alunecoasă. Aș vrea să cred că am format un grup bun, din multe puncte de vedere”, a precizat tehnicianul lui ACS Poli.

„E strategia lor”

Valentin Velcea nu a vrut să comenteze prea mult deciziile bihorenilor, care au ales să menajeze câțiva jucători la Arad. În schimb antrenorul timișorean și-a exprimat regretul în legătură cu ce a pățit portarul Paul.

    „E strategia fiecărei echipe, planul pentru meciurile care vor urma, dacă asa a hotărât antrenorul, e decizia lor. De la ultimele declarații îndreptate spre arbitraj m-aș reține a comenta parcursul fiecărei echipe, fiecare ar trebui să respecte fotbalul și nu in ultimul rând în orice competiție pot fi și ei în aceeași poziție și nu le-ar plăcea. Până la urmă fotbalul pedepsește. Noi jucăm doar pe teren. Eu îmi doresc o victorie, nimic mai mult. Îmi pare rau de ce s-a întâmplat cu acest tânăr la Arad. Paul a avut de suferit și are, se gândește că nu își poate continua cariera, îmi pare rău, trebuie să se gândeacă la sănătatea lui. Cu puțină atenție acel fault putea fi evitat, e un accident care nu face bine nimănu”
    Valentin Velcea, antrenor ACS Poli

Luceafărul Oradea – ACS Poli se dispută sâmbătă, de la ora 11, în cadrul etapei a 23-a din B2.

„Această tensiune va rămâne până la finalul campionatului. Fiecare candidată se gândește că va câștiga fiecare joc. Eu cred că două dintre ele se vor departaja”, Valentin Velcea, antrenor ACS Poli

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:53 Seria 2
Pe aceeași temă