„Vâlcea” e optimist în privința colaborării cu severinenii

30 Oct. 2011, 19:27 Seria 2

Fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin este la un pas să preia funcția de președinte al echipei Gaz Metan Severin, ocupantă locului al nouălea în clasamentul seriei a doua din eșalonul secund, cu 19 puncte după 11 etape.

Costică „Vâlcea” a declarat că prima rundă de discuții a decurs foarte bine și speră să ajungă în conducerea formației oltene. „Încă nu sunt finalizate discuțiile cu Gaz Metan Severin. Suntem în discuții, iar după prima rundă de discuții, care a avut loc ieri, se pare că se vor lucruri bune acolo. Vreau să cred că putem să ajungem să lucrăm împreună. Uneori sunt persoane care doresc imediat rezultate, dar nu se poate peste noapte. Ceva s-a întâmplat acolo și probabil că împreună cu antrenorii, cu cei din conducerea administrativă, să găsim motivul căderii din ultimele șase – șapte etape”, a declarat Gheorghe Constantin, în emisiunea „Liga lu’ Mitran”.

„Nu pot sta departe de fotbal. Fac ce pot, acolo unde se consideră că e nevoie de oameni care muncesc. Vreau să cred că am muncit peste tot pe unde am fost, chiar dacă am mai greșit sau, poate, nu am realizat tot ce mi-am dorit”, a mai spus fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„Nu sunt pregătit pentru Liga I”

Fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor susține că nu s-a considerat în stare să lucreze la un club de prima ligă, pentru că este conștient că oamenii îl privesc diferit față de acum ceva timp, din cauza implicării sale în scandalul din arbitraj din 2009, în urma căruia a fost închis timp de opt luni: „Am considerat că nu sunt pregătit pentru Liga I. Înțeleg foarte bine situația mea și sper să văd lucrurile așa cum sunt. Deocamdată, până nu se clarifică situația mea, sunt privit cu alți ochi decât altă dată. Sunt conștient de ce mi s-a întâmplat, de schimbarea oopiniei multor persoane din fotbal vizavi de mine. Spre fericirea mea, nu am restricții să activez în fotbal, dar am considerat că așa e mai bine. Sper să se hotărască cât mai repede și atunci pot să am și eu alt curaj și alt statut. Mă macină ce mi s-a întâmplat și poate mă consider mai mult într-o postură total neplăcută”.

„Din păcate, nivelul Ligii a II-a e în scădere și disciplină are rolul ei. Nivelul fotbalului e în scădere, una peste alta, din câte am văzut și am urmărit și atunci când nu eram într-una dintre echipele din Ligă a II-a. E sărăcie în talente și în oamenii din fotbal. În mod sigur, calitatea fotbalului e în scădere, față de acum 10 ani. Mă așteptam la altceva, atât de la fotbaliștii olteni, cât și de la alte echipe”, a încheiat Costică „Vâlcea”.

Sursa: Sport Total FM

30 Oct. 2011, 19:27 Seria 2
Pe aceeași temă