Costică „Vâlcea” s-a supărat și nu vrea să mai meargă la meciurile echipei la care s-a implicat în ultima vreme. „Nu mai vreau să văd nimic”

Costică

În acest sezon, Gheorghe Constantin (64 ani) a pus umărul la ascensiunea echipei care activează în Superliga Vâlcea, Viitorul Dăești, din postura de consilier al primarului George Popolan. Deranjat de unele remarci ale edilului, Constantin spune că nu mai merge la meciurile Dăeștiului.

„Nu mai merg la meciurile celor de la Viitorul Dăești, nu mai vreau să văd nimic, prefer să stau acasă, cu familia. Dacă va fi nevoie de mine acolo, îi voi sfătui. Sper să promoveze, dar la meciuri nu mai merg”, a declarat Costică „Vâlcea”, care nu are nicio funcție oficială la Dăești.

Supărarea fostului arbitru internațional și șef al CCA pare să fi plecat de la declarațiile primarului din localitate, George Popolan, care a criticat public arbitrajul lui Alexandru Tudor la jocul din Superliga Vâlcea, disputat sâmbăta trecută, Viitorul Dăești – Flacăra Horezu 1-3.

Conform reluărilor observate pe camerele de luat vederi, arbitrul internațional Alexandru Tudor a dictat just două penalty-uri pentru oaspeți, ba, mai mult, la al doilea dintre ele, putea să îl elimine pe portarul gazdelor.

În play-off-ul Superligii Vâlcea, din care mai sunt de disputat șapte etape, trei echipe se luptă cap la cap pentru titlul județean: Posada Perișani (58 puncte), Viitorul Dăești (58 puncte) și Flacăra Horezu (55 puncte).

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă