„Va fi un joc de luptă, nimeni nu se gândește la egal”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 10:53 Seria 2

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, consideră că după aspectul jocului se puteau obține toate cele trei puncte cu FC Maramureș. Căpitanul divizionarei secunde crede că o parte din vină îi aparține la primul gol.

Purtător al banderolei de căpitan în meciul cu FC Maramureș, încheiat la egalitate, scor 2-2, după un joc cu răsturnări de situație, portarul Cristi Bordea consideră rezultatul bun, însă totodată spune că mai multă atenție le putea aduce cele trei puncte. Goalkeeper-ul își asumă o parte din vină la primul gol, încasat de la distanță.

„Având în vedere cum a decurs jocul, puteam câștiga dacă eram mai atenți, dar consider că multe echipe se vor împiedica la Baia Mare, ținând cont că suntem acolo cu ei, în partea de jos, eu spun că este un punct câștigat. Situația creată cu întârzierea jocului, incertitudinea disputării ne-a deconectat puțin. Când iei gol, te gândești dacă se putea scoate maximum la acea fază, poate sunt vinovat la primul gol, m-a surprins, mingea a luat o traiectorie ciudată, dar acesta este fotbalul, muncim pentru a ne corecta greșelile”, a declarat căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

„Fiecare meci îl pregătim pentru a-l câștiga”

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, spune că niciun meci nu este ușor, iar confruntarea cu FC Bihor va fi mult îngreunată de starea terenului.

„Va fi un meci greu, FC Bihor este o echipă cu jucători cu experiență la nivelul Ligii I, având în vedere terenul din cauza vremii va fi un joc de luptă. Fiecare meci îl pregătim pentru a-l câștiga, intrăm în teren să luăm cele trei puncte, nimeni nu se gândește la egal, după meci vom vedea ce am putut reuși. Sperăm ca prin rezultate să aducem suporterii la stadion, noi așteptăm să vină lumea să ne sprijine în meciul cu FC Bihor”, a mai precizat Cristi Bordea.

Concurența pe postul de portar este creată de celălalt goalkeeper, Alex Bugiu. Al treilea portar al slătinenilor este juniorul clubului, Mihai Perșinaru.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 10:53 Seria 2
Pe aceeași temă