„Va fi greu cu Oradea!”

23 Mar. 2012, 15:39 Seria 2

Uniriștii lui Stelian Gherman dau sâmbătă dimineața, în „Cetate”, piept cu FC Bihor, în etapa a 17-a a Ligii a II-a.

Ambele echipe sunt în căutarea primei victorii în 2012, după ce în etapa inaugurală a returului Alba a remizat 1-1 la Valcea, iar Oradea a pierdut jocul de pe teren propriu cu Timisoara, scor 0-2. Tehnicianul albaiulienilor Stelian Gherman a declarat, înaintea jocului cu bihorenii, că întâlnirea va fi una destul de dificilă.

„Ne așteaptă un joc greu, mai ales că în ultimele meciuri disputate pe teren propriu în tur am avut unele dificultăți. De asemenea, întâmpinăm unele probleme de lot înaintea acestui joc, iar Oradea vine după înfrângerea pe teren propriu. Le-am transmis elevilor mei că egalul de la Râmnicu Vâlcea capătă valoare și mai mare dacă batem pe FC Bihor. Îm doresc să debutăm cu o victorie pe teren propriu”, a declarat antrenorul albaiulienilor, ce va prilejui debutul nou-venitului N. Oltean, legitimat în această săptămână.

Pentru jocul cu Oradea, ce a tur s-a impus cu 2-0, Gherman nu va putea miza pe serviciile jucătorilor I. Șerban (suspedat), respectiv absențele prelungite ale lui Bălu și M. Mariș.

140 de zile au trecut de la ultimul success al Unirii (1-0 cu Deva pe „Cetate”) răstimp în care Alba a bifat trei remize terminate cu scorul de 1-1 (Juventus București, Ariesul Turda și Valcea)

Articol scris de Lucian DANCIU

23 Mar. 2012, 15:39 Seria 2
Pe aceeași temă