UTA și-a găsit antrenor cu portarii. Gherman l-a convins pe Vasile Sin

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Apr. 2014, 14:00 Actualizat: 08 Apr. 2014, 14:01 Seria 2
UTA și-a găsit antrenor cu portarii.  Gherman l-a convins pe Vasile Sin

Noul tehnician al „Bătrânei Doamne” ar putea să-l piardă pe „secundul” Costică Olariu, dar, pe de altă parte, și-a găsit om pentru pregătirea portarilor. De astăzi, Ionuț Boșneag și Adrian Horvat se vor antrena cu Vasile Sin, fost goal-keeper la Universitatea Cluj, originar Ștei. Pentru „șepcile roșii”, bihoreanul a bifat 5 prezențe în Liga I, în acea perioadă cunoscându-l și pe actualul „principal” al arădenilor.

„Deși nu am mai apucat să joc cu Stelu Gherman la U, am dezvoltat o relație de amiciție pe care am păstrat-o peste ani. Când m-a sunat să mă cheme la UTA am acceptat pe loc. Vin să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare”, a declarat tehnicianul de 39 de ani, care va semna cu „Bătrâna Doamnă” pe două luni de zile.

Sin s-a retras din activitatea competițională la 32 de ani. În ultimii ani a fost antrenor cu portarii la CF Bihorul Beiuș și Academia de Fotbal „Liberty” din Salonta, dar odată cu desființarea acesteia a rămas liber de contract. De la „Liberty” i-a promovat la lotul național pe Anca-Trip Iulian actualul portar al celor de la Olimpia Satu Mare și Fila Karoly, cel care s-a calificat la turneul zonal de juniori cu LPS Bihorul Oradea. La FC Bihor, Vasile Sin i-a pregătit pe Pogacics, care a fost în lotul utist o lună de zile în vara anului trecut sau Fildan.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Apr. 2014, 14:00 Actualizat: 08 Apr. 2014, 14:01 Seria 2
Pe aceeași temă