UTA nu-și permite să-i lase pe Tănase și Man la națională. „Am făcut deja o adresă la FRF”. Un al treilea arădean are liber pentru meciurile cu italienii

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 13:28 Seria 2
UTA nu-și permite să-i lase pe Tănase și Man la națională.

Șansele de promovare ale UTA-ei îi ține la Arad pe loc pe Dennis Man și Ionuț Tănase, doi dintre tinerii talentați ai clubului din vestul țării. Mijlocașii de 17, respectiv 18 ani au fost convocați la naționala Under 18 a României, însă conducerea echipei de pe locul 2 din play-off-ul Seriei a II-a spune că nu-și permit să îi lase la lot în situația în care UTA e implicată în lupta pentru promovare.

„Cei doi și Adrian Petre au fost convocați pentru perioada 8 – 13 mai la naționala Under 18. Am făcut deja o adresă la FRF în care am explicat că ne putem permite să-l lăsăm doar pe Petre. Pe Tănase și Man îi ținem în lot pentru că sunt jucători de bază. În plus, avem o speranță de promovare și trebuie să ne agățăm de ea”, a explicat Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Selecționata pregătită de Costel Enache dispută două meciuri amicale la Mogoșoaia, cu Italia, respectiv AS Roma Under 19.

Miercuri a apărut și o modificare în programul UTA-ei, care știa că ar fi trebuit să joace o etapă intermediară pe 11 mai, mai precis la Mediaș. FRF a revenit și a reprogramat intermediara cu 7 zile mai târziu, respectiv pe 18 mai, când echipa fanion a Aradului o găzduiește pe Chindia Târgoviște.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă