UTA are trei absențe importante pentru meciul de la Târgoviște

08 Nov. 2011, 17:39 Seria 2
UTA are trei absențe importante** pentru meciul de la Târgoviște

Nu numai că au suferit un eșec pe cât de neașteptat pe atât de dureros cu Luceafărul Oradea, utiștii au cam compromis și deplasarea de la Târgoviște. În runda următoare, antrenorii arădeni nu se vor putea baza pe trei dintre titularii de sâmbăta trecută, doi dintre ei fiind foarte importanți pe faza de construcție a jocului.

Florin Hidișan și Cornel Nădăban au încasat ce de-al patrulea cartonaș galben al sezonului și vor rămâne la Arad în acest weekend. Curios este că la finalul partidei cu bihorenii, întrebat fiind de reacția de supărarea a lui Hidișan în momentul înlocuirii cu Capătă, Roland Nagy a spus că l-a protejat atât pe el, cât și pe Nădăban, de o eventuală eliminare, căci: „Mai sunt meciuri de disputat în acest tur”. Numai că, rezultatul ar fi fost același, cei doi mijlocași urmând să absenteze tot o etapă chiar și dacă ar fi văzut cartonașul roșu.

Un alt fotbalist care nu va evolua sub Turnul Chindiei este Alexandru Miron. Atacantul de 18 ani, care cu Luceafărul a înscris primul său gol în Liga 1, va și el suspendat în urma „roșului” văzut în minutele de prelungire.

La capitolul reveniri îl notăm pe Alin Ignea și – posibil – pe Norbert Varga, care a început să se antreneze cot la cot cu colegii săi după operația suferită la genunchi. Meciul dintre Chindia și UTA este programată duminică, de la ora 13.

Sursa: Sport Arad

08 Nov. 2011, 17:39 Seria 2
Pe aceeași temă