„Urmează un joc foarte greu la Juventus, noi sperăm să câștigăm și acolo”

25 Oct. 2011, 12:22 Seria 2

De la instalarea lui Daniel Mogoșanu ca „principal” al celor de la Alro utilizat pe postul de fundaș stânga, Eduard Stoica își dorește ca formația slătineană să continue seria succeselor obținute în ultimele etape de campionat.

Fotbalistul sosit la malul Oltului înaintea precedentei stagiuni crede că victoria reușită în fața propriilor suporteri, în confruntarea cu FC Argeș, a venit la momentul oportun. Stoica așteaptă ca aluminiștii să se impună și în runda viitoare, în deplasare, în întâlnirea în care vor avea ca adversară formația Juventus București.

„Sper să fi depășit perioada nefastă din începutul de campionat. Sâmbătă a fost o victorie meritată, prima acasă din acest sezon, aveam nevoie de ea. Meciul nu a fost ușor, FC Argeș este o echipă foarte bună, cu jucători tineri, care poate pune probleme oricui. Urmează un joc foarte greu la Juventus. Noi sperăm să câștigăm și acolo”, a spus Eduard Stoica.

„Seria este echilibrată”

Fundașul aluminiștilor consideră că rezultatele înregistrate în prima parte a acestei ediții de campionat arată că lupta pentru locurile fruntașe rămâne deschisă.

„Am mai spus că avem un lot valoros și sper să terminăm turul în prima jumătate a clasamentului. N-aș putea să fac o comparație cu sezonul trecut, cert este că acum am început destul de prost, și atunci am avut două înfrângeri în primele etape, dar ne-am revenit mai repede. Eu zic că seria este echilibrată și s-a văzut că se poate întâmpla orice. Acum nu putem să vorbim de primele locuri, luăm meci cu meci, iar la final o să vedem unde ne aflăm”, a mai declarat Stoica.

Sursa: Gazeta Nouă

25 Oct. 2011, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă