Mioveniul a trecut cu brio de hopul Sepsi și a încheiat turul în obiectiv

Marius ANGHEL 28 Nov. 2016, 13:30 Campionat
Mioveniul a trecut cu brio de hopul Sepsi și** a încheiat turul în obiectiv

CS Mioveni a încheiat turul campionatului pe locul 6, echipa antrenată de Alexandru Pelici fiind în obiec­tiv la jumătatea sezonului. Prima parte a Ligii 2 a fost terminată en-fanfare, cu două victorii, una miercuri, în depla­sare, la Afumați și alta sâmbă­tă, acasă, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Jocul de sâmbătă de la Mioveni, un derbi al clasamentului, având în vedere că Mioveniul era pe 6, iar Sepsi pe locul 2, s-a terminat 2-0, golurile victoriei argeșene fiind marcate de Eduard Stoica și Roberto Ayza. Galben-verzii au făcut un nou meci bun, dominând în mare parte partida cu Sepsi. În afară de goluri, gazdele au mai ratat câteva ocazii bune, în timp ce oaspeții au avut și ei câteva faze de poartă, apărute în urma unor contraatacuri.

În primele 20 de minute, Sepsi a avut două șuturi spre poartă, unul al lui Huiban reținut de Croitoru sub bară și altul pe lângă poartă. Apoi a venit golul lui Eduard Stoica, fundașul „recidivând” după reușita din etapa trecută și deschizând scorul după un corner. Pe finalul primei reprize, Florescu a avut două sclipiri, fiind la un pas de gol, mai întâi după ce a scăpat singur cu portarul, dar și-a prelungit prea mult balonul, și apoi cu un lob, de la 30 metri, executat însă destul de încet, oaspeții având timp să se replieze în poarta goală și să respingă de pe linia porții.

Repriza a doua a debutat cu câte o ocazie de fiecare parte, una a Mioveniului, când Gugu a reluat cu capul din careu, dar portarul a reținut, și apoi pe contraatac, oaspeții ratând cea mai mare oportunitate de a marca, Ene șutând în bară de la 16 metri, iar apoi Hadnagy reluând mult peste din poziție bună. În minutul 52, Ionuț Stoica a ratat desprinderea, șutând total imprecis din poziție excelentă din mijlocul careului, iar în minutul 60 a venit și golul doi, în urma unui contraatac, Ayza profitând de respingerea greșită a portarului și executându-l cu un voleu frumos.

În finalul partidei, Rădescu a mai ratat o ocazie mare, tot pe contraatac, iar meciul s-a terminat 2-0, o victorie necesară ca aerul pentru CS Mioveni în lupta pentru ocuparea unei poziții pe primele locuri.

Pentru echipa antrenată de Alexandru Pelici urmează acum un nou exament dificil, meciul cu liderul Juventus, vineri, de la ora 18:00, pe stadionul din Mioveni.

CS MIOVENI – SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE 2-0
Eduard Stoica 24′, Roberto Ayza 60′

F. Croitoru – Tomozei, Gugu, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc, Biceanu (M. Galan 82′) – Rădescu, Ed. Florescu (Iamandi 79′), Ayza (cpt.) – M. Staicu (Nilă 72′)
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Tirică, Vișa, C. Năstăsie
Antrenor: Alexandru Pelici

Niczuly – Țepeș, I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă – M. Burlacu, Minciună, Tofan (Chiș 65′), Huiban (I. Plămadă 67′) – D. Ene, Hadnagy (cpt.)
Rezerve neutilizate: Fejer – Jakab, Răduțoiu, Țuțu, Mitra
Antrenor: Valentin Suciu

Stadion: Orășenesc (Mioveni); Spectatori: 500; Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu 3 (Satu Mare); Asistenți: Marius Florin Badea 3 (Râmnicu Vâlcea) și Ferencz Tunyogi 3 (Zalău). Jucătorul meciului: Roberto Ayza 3.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 28 Nov. 2016, 13:30 Campionat
Pe aceeași temă