Unu – doi, cu Rădoi

Publicat: 30 Jul. 2009, 19:01 Actualizat: 31 Jul. 2009, 11:12 Seria 2Universitatea a avut ieri adversari de Liga Campionilor. Liga Campionilor Asiei pentru că „șepcile roșii” s-au duelat cu echipa lui Mirel Rădoi, Al Hilal.

 

Milionarii saudiți au venit cu tot arsenalul la amicalul din Austria. Aproximativ 50 de suporteri, pentru care Rădoi e un idol, car de televiziune care să filmeze meciul și cu toată galaxia de vedete. Matusalemicul Al Deayea în poartă, Mirel Rădoi, suedezul Wilhelmsson și „perla” saudiților Al Qahtani.

 

Prima surpriză pentru asiatici a fost adversarul. Pe site-ul oficial al lui Al Hilal era postata stema CFR-ului, în locul destinat viitorul adversar, lângă denumirea simplă: Cluj. Tinerii jucători ai lui Palilla nu au avut însă nicio emoție în a-și măsura forțele cu fotbaliști care câștigă într-o lună cam cât toată echipa Universității într-un an. Saudiții au avut totuși mai multe ocazii și Al Marshadi a deschis scorul cu o lovitură de cap.

 

Clujenii au început să spere într-un rezultat bun cu mult mai titrații adversari după ce Lemnaru a egalat, fost atacant al lui Dinamo II fiind în probe. Pentru elevii lui Eric Gerets au ar fi fost un dezastru însă, astfel că saudiții au forțat și au marcat încă o dată prin Al Shalhoub. O înfrângere la limită pentru „șepci”, dar un joc dătător de speranțe, împotriva unui adversar celebru.


«Sunt foarte mulțumit, începem să devenim o formație puternică și să avem mentalitate de învingători« (Carmelo Palilla, antrenor «U« Cluj)


«A fost un meci foarte bun. ÎI felicit pe cei de la Universitatea, au jucat foarte bine« (Mirel Rădoi, mijlocaș Al Hilal)
 

 

Echipele de start:

 

U Cluj: Huțan – Cuciula, Soporan, Teușan – Bușcă, Negură, A. Ionescu, Cojocnean, Țene – Gabriel, Voican.

Antrenor: Carmelo Palilla.

 

Al Hilal: Aldeayea – Hawsawi, Aldossary, Lee Young Pyo – Althaker, Rădoi, Alshalhoub, Almahyani, Almarshadi – Vilhelmsson, Alqahtani
Antrenor: Eric Gerets (Belgia)

 


 

LIVE TEXT:

 

U Cluj se află în fața celui mai important amical din turneul din Austria. Șepcile roșii vor da piept Al Hilal, echipa fostului stelist Mirel Rădoi. În precedentul meci de pregătire din cantonamentul austriac, U Cluj s-a impus cu 5-1 în fața formației AC Rodengo, echipă care evoluează în Seria C2 în Italia.

 

 

min 90:  Fluier final. U Cluj pierde la limită, 2-1, în al doilea amical din cantonamentul austriac.

 

min 73: Bucșă intră în locul lui Ionescu.

 

min 68:  Nițu intră în locul lui Teușan.

 

min 66: GOL! Bucurie redusă pentru clujeni. Alshalhoub înscrie cu o lovitură de cap iar saudiții sunt din nou în avantaj. U Cluj – Al Hilal : 1-2.

 

min 65: GOOOOL!!! Lemnaru egalează după o centrare a lui Buș. U CLUJ – Al Hilal: 1-1

 

min 64: Buș intră în locul lui Cojocnean.

 

min 60: Borza intră în locul lui Voican

 

min 58: Ungurușan intră în locul lui Negură

 

min 56: Nou intratul Popa își face deja simțită prezența pe teren, astfel că la primul șut trimite mingea peste poartă.

 

min 53:  Palilla mai face două schimbări. Popa intră în locul lui Țene. Iuhas  îl înlocuiește pe Cuciula

 

min 46: Încă două schimbări în tabăra șepcilor roșii. Lemnaru îi ia locul lui Gabriel, iar Fărcaș întră în poartă în locul lui Huțan

 

min 46: Începe a doua repriză, iar Ionescu intră din nou pe teren, în locul lui Baiano.

 

min 45:  Final prima repriză. Al Hilal conduce cu 1-0.

 

min 44: Voican e aproape de gol, însă Aldeayea iese și reține

 

min 38: Almarshadi este aproape de 0-2, lovitura lui de cap trecând puțin pe lângă poartă.

 

min 27: GOL! AL Hilal deschide scorul prin Almarshadi. Jucătorul înscrie cu o lovitură de cap de la 10 metri după o minge primită din corner care l-a găsit nemarcat în careu.

 

min 22: Prima ocazie importantă de gol aparține echipei saudite. Alqahtani lovește bara.

 

min 15: Prima mutare făcută de U.  Baiano intră în locul lui Ionescu.

 

min 12: Atacantul Voican este surpins în offside.

 

min 1: Arbitrul fluieră începutul meciului.

 

 

 

Andra Lupou (Austria) 

 

 

 

 

Publicat: 30 Jul. 2009, 19:01 Actualizat: 31 Jul. 2009, 11:12 Seria 2
Pe aceeași temă