Sorin Rădoi: „Atât putem!”

03 Oct. 2011, 12:43 Campionat
Sorin Rădoi:

Remiza cu FC Bihor le-a stricat planurile târgoviștenilor, ajunși acum la -3 în clasamentul adevărului și la câteva poziții de zona care garantează întoarcerea în Liga a III-a. Căpitanul Chindiei, Sorin Rădoi, e de părere că echipei i-a lipsit dorința de victorie și atitudinea pentru a-și însuși toate punctele în disputa de duminică.

„Ne-am făcut singuri meciul greu. Dacă aveam atitudine, câștigam. Am condus meciul, dar asta ne stă în caracter, să ne încurcăm pe final”, vorbește fostul campion al României cu Unirea Urziceni, în present legitimat la Chindia.

Rădoi a recunoscut că mulți dintre colegii săi sunt departe de așteptările conducerii și ale suporterilor, ba mai mult, a ținut să își ceară scuze în numele echipei pentru prestația slabă din meciul cu Bihor: „Asta este, atât putem. Fiecare dintre noi ar trebui să își facă o caracterizare și să se pună la punct acolo unde mai este nevoie. Îmi pare rău că nu am putut să le oferim fanilor o victorie”, declară Rădoi.

Fundașul Chindiei a avut cea mai mare ocazie a dâmbovițenilor din finalul meciului: bară în prelungiri, la o fază la care goalkeeper-ul Bihorului fusese bătut.

4 galbene a încasat Rădoi în primele 5 etape ale campionatului

articol scris de Ionuț Marin

03 Oct. 2011, 12:43 Campionat
Pe aceeași temă