Rădoi: „E straniu să joci cu tribunele goale!”

22 Oct. 2011, 07:00 Campionat
Rădoi:**

Căpitanul Chindiei s-a aflat printre cei mai buni oameni ai echipei dâmbovițene în înfrângerea la limită suferită pe Bega, 0-1 cu FC Timișoara. Oaspeții au ratat două bune oportunități de a înscrie, prin Rădoi și Cherchez, dar au avut și noroc la cele două mingi expediate în bară de jucătorii Timișoarei.

Doar 400 de spectatori au venit pe stadionul Dan Păltinișanu, în condițiile în care vremea nu a fost deloc prielnică pentru fotbal – ploaie și vânt rece – iar cel mai ieftin tichet de acces a costat 8 lei. „Când jucam eu aici, era o plăcere să joci cu atâția spectatori. E straniu să ai tribunele goale”, a declarat Rădoi, care îmbracă acum tricoul echipei prezidate de Gică Popescu. „Avem mulți jucători tineri în lot, care au nevoie de răbdare și timp”, s-a exprimat fundașul Chindiei pentru liga2.ro și MDI TV.

Velcea, contestat de tribună

Tehnicianul gazdelor a fost admonestat serios din tribune, cel puțin până la marcarea unicul gol al partidei. „Velcea, nu vezi că nu jucăm nimic ? Schimbă și tu ceva”, i-au strigat spectatorii timișoreni – extrem de puțini la număr – antrenorului alb-violeților.

8 lei a costat cel mai ieftin bilet la Fc Timișoara – Chindia

2.500 de spectatori este media înregistrată la Târgoviște în Liga a II-a

articol scris de Ionuț MARIN (Timișoara)

22 Oct. 2011, 07:00 Campionat
Pe aceeași temă