Unirea Tărlungeni a dat afară un jucător după al treilea eșec în campionat: „Nu putem fi luați de proști”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 11:50 Seria 2
Unirea Tărlungeni a dat afară un jucător după al treilea eșec în campionat:**

Startul slab de sezon al Unirii Tărlungeni, locul 12 din 14 în Seria 2 cu doar 3 puncte acumulate dintr-un total de 12, a făcut deja prima victimă din lotul lui Dan Bona. Mijlocașul Ionuț Cioinac a plătit scump pentru evoluțiile slabe, care au culminat cu prestația jenantă din meciul de la Mioveni de sâmbătă trecută, în care fostul dinamovist a provocat penaltiul din care Cosmin Năstăsie a deschis scorul în minutul 45.

Cioinac a fost considerat vinovat și pentru golul doi al celor de la CS Mioveni, marcat de Ayza imediat după pauză, în minutul 52. Conducătorii clubului brașovean au început astfel să ia măduri drastice, așa cum anunțat la finalul jocului din etapa a 4-a.

„Nu puteam lăsa lucrurile așa. Trebuia un șoc la echipă. Ne-am despărțit de Cioinac. Și-a luat banii și am încheiat conturile. Nu putem fi luați de proști”, a spus, pentru Monitorul Expres, Kiss Iosif, președintele Unirii.

„Anul trecut nu aveam bani, dar aveam echipă! Acum suntem cu salariile la zi, dar nu mai arătăm ca o echipă! Prima repriză a fost echilibrată, am dat o replică bună, am pus probleme, dar a venit acel penalti care ne-a costat scump. În repriza secundă am făcut greșeli inexplicabile, iar Ayza a închis jocul cu cele două goluri marcate foarte rapid”, a spus și Bona după înfrângerea de sâmbătă.

Pentru Unirea urmează meciul din Cupa României cu Petrolul (miercuri, ora 20:00, Stadionul Tineretului), iar sâmbătă, la Tărlungeni vine Olimpia Satu Mare.

Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 11:50 Seria 2
Pe aceeași temă