Unirea, duel cu luceferi!

04 May. 2012, 16:32 Seria 2
Unirea,** duel cu luceferi!

Albaiulienii joacă sâmbătă, la Sânmărtin, cu Luceafărul Oradea, în etapa cu numărul 25 a ligii secunde, seria a II-a. Cu o victorie, trupa lui Leo Grozav, revelația returului, are șanse mari să prindă ultima treaptă a podiumului, poziție la care râvnesc și echipele UTA sau Gaz Metan Severin.

Așadar, un meci cu miză mare pentru gazde, în timp ce echipa uniristă visează la o clasare cât mai bună la finele sezonului. „Întâlnim o echipă bună a seriei nostre, bine așezate în teren și care a avut un parcurs foarte bun în retur. Nu mergem acolo să facem doar un act de prezență și vom încerca să adunăm cât mai multe puncte, iar la final să prindem un loc mult mai bun decât cel pe care ne aflăm în prezent. Din ce am văzut pe clasament, cred că putem obține maxim locul 6, asta dacă reușim să câștigăm toate jocurile de pe teren propriu (n.r. Chindia, FC Argeș)”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Cele două combatante de sâmbătă, Luceafărul (locul 5, cu 40 de puncte) și Unirea Alba Iulia (locul 10, cu 31 de puncte) s-au întâlnit în iarna, intr-un amical la Alba Iulia, partidă încheiată cu scorul de 1-1. Și meciul tur s-a încheiat tot cu remiză, 0-0.

De la Alba Iulia va lipsi Pleniceanu (suspendat), în schimb vor reveni în primul 11, Bucurică, I. Stan, respectiv S. Mureșan (ce și-a ispășit cele trei etape de suspendare). În echipa bihorenilor se regăsește si ex-uniristul Tibor Moldovan, atacantul ce a împlinit joi 30 de ani fiind principalul pericol din tabăra adversarilor.

Articol scris de Lucian DANCIU

04 May. 2012, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă