Ungureanu: „Țin pumnii pentru CS Universitatea sâmbătă”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 16:32 Seria 2
Ungureanu:**

Fosta glorie a Craiovei Nae Ungureanu este trup și suflet alături de echipa noastra. Invitat special la conferința de presă de ieri a Universitățiii, Ungureanu a spus că va ține cu echipa Craiovei în meciul de la Severin.

Nae Ungureanu a declarat: „Eu vă mulțumesc pentru invitație, pentru că am înțeles că la fiecare sfârșit de săptămână o să fie invitat câte-un fost jucător al Universității. Este o inițiativă bună. Este bine și pentru noi, și pentru public, și pentru jucătorii mai tineri care sunt acum la Universitatea să comunicăm în permanență cu suporterii, cu oamenii de fotbal și să facem o propagandă fotbalului oltean. Acum o facem mai mult de pe scaun, înainte o făceam de pe teren. Este un meci destul de dificil. CSU este o echipă nou formată. Este o echipă destul de bună, cu mulți jucători tineri. Trebuie să avem răbdare pentru că tinerețea și lipsa de experiență și-au spus cuvântul. Eu zic că puteau să câștige destul de ușor meciul cu Bistrița. Au șansa ca la jocul acesta de la Severin să demonstreze că sunt o echipă ce se va bate pentru locurile de promovare. Eu țin pumnii CS Universității sâmbătă. În situația noastră nu e bun egalul, sunt echipe care pot face 6 puncte, noi dacă am face două și am mai da un chix unde ne-am duce”.

Ungureanu s-a arătat încântat de modul în care a fost primită echipa de publicul craiovean: „La Craiova, lumea cunoaște fotbal. Erik va trebui să demonstreze prin rezultate că este un antrenor bun, care și-a format un lot competitiv pentru CS Universitatea. Eu am fost foarte încântat de atitudinea pe care a avut-o publicul față de jucători și echipă la meciul cu Bistrița”.

Partida dintre FC U Craiova și CS U Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul din Severin.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă