Unde joacă „U” Cluj în retur?

17 Dec. 2008, 15:37 Seria 2
Unde joacă

În returul Ligii a II – a, Universitatea Cluj are o opțiune mai puțin convenabilă în legătură cu terenul pe care își va primi oaspeții.  Deocamdată, terenul de pe "Clujana" este într-o stare foarte proastă. Gazonul arată deplorabil, iar noroiul este la el acasă.

 

Micuța tribună din spatele băncii de rezerve a gazdelor are o capacitate de 850 de locuri și este practic neîncăpătoare pentru numeroșii fani ai "șepcilor roșii". Pentru ca locul să poată fi omologat pentru disputarea jocurilor din Liga a II-a sunt necesare anumite investiții. Tribuna trebuie să aibă o capacitate de cel puțin 1.500 de locuri, trebuie amenajate vestiare și grupuri sanitare.

  

"Au fost pe aici mai mulți domni de la Universitatea, domnul Câmpeanu, domnul Mărginean. Au vazut condițiile de aici, dar până acum doar am discutat, nu s-a stabilit nimic. Dacă vom ajunge la o înțelegere, va trebui să construiscă încă o tribună, pe partea opusă celei care există în prezent. Totodată, ei vor să își facă birouri și o cantină", a declarat Ioan Pușcaș, administratorul Complexului Sportiv Transolvan Clujana.

Până autoritățile locale și județene vor reconstrui stadionul “Ion Moina”, U Cluj este nevoiită să-și găsească un alt stadion pentru desfășurarea meciurilor. Deși lucrările de demolare  au fost începute, situația cluburilor care activau pe ” Ion Moina”  încă nu a fost soluționată, conform www.citynews.ro
 

17 Dec. 2008, 15:37 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă