Un noul obiectiv la ALRO! „Să reușim să punctăm pe tabelă în meciurile oficiale”

22 Sep. 2011, 11:00 Seria 2
Un noul obiectiv la ALRO!**

Atacantul celor de la Alro, Cătălin Crăciun, jucător care a debutat în tricoul formației slătinene în deplasarea de la UTA Arad, este de părere că singurul inconvenient al echipei este finalizarea în fața porții. Crăciun a evoluat în ultimele minute cu arădenii și și-a creat o ocazie importantă de gol.

Transferat la scurt timp după începerea campionatului de la Universitatea Craiova, atacantul Cătălin Crăciun și-a făcut debutul în tricoul grupării Alro în meciul cu UTA Arad, încheiat cu o remiză albă. Jucătorul de 20 de ani speră ca de la meci la meci să aibă evoluții cât mai reușite, care să-i aducă un loc de titular în „unsprezecele” conceput de Corneliu Papură.

„Pentru mine a fost o bucurie că am debutat pentru Alro, sper să o țin tot așa, în următorul meci să joc mai mult, iar până la urmă să devin titular. Din păcate jucăm bine, dar nu reușim să marcăm, acesta este singurul nostru obiectiv la antrenamente în următoarele zile, să reușim să punctăm pe tabelă în meciurile oficiale”
, a declarat atacantul celor de la Alro, Cătălin Crăciun.

„Toate meciurile sunt grele”

Pentru Alro Slatina urmează un program relativ mai ușor, în următoarele două etape întâlnind două nou-promovate. Sâmbătă, aluminiștii speră să-și treacă în cont prima victorie din actuala stagiune, în confruntarea în care primesc vizita formației FC Maramureș Universitar Baia Mare. Atacantul Cătălin Crăciun este de părere că meciul nu va fi deloc facil.

„Cred că cei de la FC Maramureș vor veni să joace deschis, din câte știu au 4 puncte, mai multe decât noi, încă n-am văzut DVD-ul cu ei, dar îi vom studia. Încă nu este totul pierdut, eu cred că putem recupera punctele. Nu mă aștept la un program ușor, toate meciurile sunt grele, noi trebuie să fim concentrați la antrenamente, iar la meci să dăm tot ce putem”, a mai precizat Crăciun.

Cătălin Crăciun a mai evoluat pentru Gaz Metan CFR Craiova sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova în anul 2009.

Sursa: Gazeta Nouă

22 Sep. 2011, 11:00 Seria 2
Pe aceeași temă