„U” Cluj dă afară nouă jucători!

08 Dec. 2008, 14:49 Seria 2
„U

La Universitatea Cluj lucrurile nu stau deloc bine, oficialii clubului fiind nevoiți să renunțe la mai mulți jucători pentru a redresa situția grea în care se află.
Antrenorul Mihali a întocmit o listă cu numele celor care trebuie să plece, în ea regăsindu-se Merlier, Robson, Edvan, Guda, Crușoveanu, Vădana, Sărmășan sau Fărcuță care sunt liberi să-și caute echipe, clubul neavând nicio pretenție financiară.

 

Singurul pe care vrem să luăm bani este Jovanovici pentru că am cheltuit mult cu el, restul o să îi lăsăm să plece pe gratis. Dacă nu o să-și găsească echipă vor rămâne la noi, însă sunt jucători plafonați care doar ocupă locul altor tineri. Asta este, acum plătim politica falimentară a celor dinainte noastră. Pe viitor o să mizăm pe copiii pe care îi avem la tineret”, a mărturisit Ioan Mărginean, administrator delegat „U” Cluj.

 

Acesta mai spune că sunt mari șanse ca clubul să revină din nou Cosiliului Local dacă Oncos nu achită o parte din bani pentru cumpărarea acestuia până pe 20 decembrie.

 

“O să avem o discuție săptămâna viitoare cu primăria pentru că așa nu se mai poate. Cum să faci performanță dacă nu ai nici măcar un teren de antrenament, dacă nu ai condițiile minime. Universitatea ar putea reveni automat Consiliului Local dacă Oncos nu achită până pe 20 luna aceasta o parte din bani pentru cumpărarea clubului”, a încheiat Ioan Mărginean.

"Situația portarilor este mai complicată pentru că și Merlier și Moldovan au cerut să plece, însă unul trebuie să rămână. O să încercăm să aducem alți jucători iar dacă nu se poate o să promovăm fotbaliști de la tineret.",a declarat Ghorghe Mihali, antrenor U Cluj
 

 

Articol scris de George STAN

 

08 Dec. 2008, 14:49 Seria 2
Pe aceeași temă