Tudorache: „Minerul Lupeni îmi datorează 10.000 de dolari”

Loredana JUGLEA 13 Nov. 2008, 13:18 Seria 2
Tudorache:

Fostul tehnician al Minerului, Marin Tudorache, afirmă că are acte oficiale de al FRF prin care Minerul se obligă să-i plătească 10.000 de dolari.

Fostul antrenor de la echipa de fotbal Minerul Lupeni, Marian Tudorache a declarat că are la mână hârtia oficială prin care FRF a decis că echipa lupeneană mai trebuie să-i plătească 10.000 de dolari din contractul pe care l-a avut ca antrenor.

„Actul spune acest lucru nu eu. Până pe data de 28 noiembrie Minerul Lupeni trebuie să-mi dea 10.000 de dolari, în caz contrar nu vor mai fi programați în campionat. Tot ceea ce pot face eu este să le dau numărul de cont. Oricum contractul meu a fost unul mic pentru liga a doua”,a afirmat Tudorache.

Lui Marin Tudorcahe i s-a propus să preia funcția de director tehnic la formația din Lupeni, dar acesta a refuzat. „Sunt prea tânăr să fiu director tehnic. Mă gândesc la această funcție la 60 de ani. Și apoi dacă ar fi pe banc un antrenor de la care să am ce învăța aș fi accepta și varianta asta”,a afirmat Tudorache.

Loredana JUGLEA 13 Nov. 2008, 13:18 Seria 2
Pe aceeași temă