Tudor a condus primul antrenament: „Situația delicată m-a făcut să revin”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 14:12 Seria 2
Tudor a condus primul antrenament:**

Noii antrenori din Zăvoi, Laurențiu Tudor și Sorin Bucuroaia au condus în această dimineață primul lor antrenament de la revenirea la Râmnicu Vâlcea. „Doctorul” Tudor revine după un an la CSM, însă nu a semnat deocamdată un contract, îngrijorat de situația precară financiară a clubului condus de Cătălin Rufă.

„Situația actuală mă determină să revin, îmi place să muncesc, am fost la cluburi care s-au chinuit și au ieșit din degringoladă. Nu am impus condiții, în situația actuală nu se poate impune ceva, obiectivul este doar salvarea de la retrogradare. Lotul este restrâns, cu jucători tineri, ei trebuie să joace și să înțeleagă ce li se explică, să joace cum au făcut în meciul cu Sibiul”.

Laurențiu Tudor speră ca, de această dată, relația cu patronul Rufă să nu mai fie așa de zbuciumată. „După foarte mult certuri între mine și patron la momentul când am mai antrenat aici, sper ca și eu și Cătălin să fi învățat ceva. La echipă trebuie stabilitate financiară și este necesar să fie aduși câțiva jucători care să ridice stacheta. Există posibilitatea și să vină alți sponsori, cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru echipă”.

Dacă va râmâne la CSM, „Doctorul” va redebuta pe banca alb-albaștrilor sâmbătă, când în Zăvoi vine FC Bihor. „Jucătorii mi-au spus că sunt aproape două salarii și o primă restante, sper ca acestea să fie plătite și să se ajungă la zi, asfel încât ei să nu se mai gândească la bani, ci numai la fotbal. Sper să câștigăm cele trei puncte în jocul de sâmbătă, cu FC Bihor”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 14:12 Seria 2
Pe aceeași temă